Haberler

Wilmots'tan Mourinho'ya Destek

Güncelleme:

Chelsea Teknik Direktörü Mourinho'nun Everton'da kiralık oynayan Lukaku için sarfettiği sözlerine, milli takımdaki hocası Wilmots'tan destek geldi.

Bu sezon Chelsea'den Everton'a kiralanan ve son haftalardaki durgun performansına rağmen toplamda attığı 9 golle takımının en golcü ismi olan Romelu Lukaku geçtiğimiz haftalarda bonservisinin bulunduğu Chelsea ve geleceği hakkında basına bazı demeçler vermiş ve bu da Jose Mourinho tarafından tepkiyle karşılanmıştı. "Lukaku çok fazla konuşuyor ama söylemediği tek şey neden Chelsea'de değil de kiralık olarak Everton'da oynadığı" şeklinde oyuncusuna mesaj veren Portekizli teknik adama Belçika milli takımının hocası Marc Wilmots da destek çıktı. Mourinho'ya kesinlikle katıldığını söyleyen Wilmots, "Lukaku bazen milli takım taktikleri hakkında da gereğinden fazla konuşuyor. Bu takımın hocası benim ve taktiklere ben karar veriyorum. Bu yüzden ağzını değil bacaklarını konuşturmalı."  diyerek oyuncusuna 2. mesajı yollamayı ihmal etmedi.

Geçen sezonu da West Bromwich Albion'da kiralık olan geçiren 20 yaşındaki Zaire asıllı Belçikalı oyuncu 35 kez sahaya çıkmış ve 17 golün altına imzasını koymuştu. Lukaku'nun 2014 Dünya Kupası kadrosunda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Jose Mourinho Romelu Lukaku Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title