Haberler

    Victor Moses, Inter için İtalya'ya gitti! Son dakika Fenerbahçe

    Spor Arena Dış Haber | Fenerbahçe'de Victor Moses ile yollar ayrıldı!

    Spor Arena Dış Haber | Fenerbahçe'de Victor Moses ile yollar ayrıldı! Nijeryalı futbolcu, Inter ile sözleşme imzalamak için İtalya'ya gitti.

    İtalyan basını Inter'in Moses'ı sezon sonuna kadar kiraladığını ve satın alma opsiyonunun 10 milyon euro olduğunu açıkladı.

    FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

    Sky Sport ise Moses'ın İtalya'da olduğunu gösteren fotoğrafı paylaştı. Moses, gün içinde sağlık kontrollerinden geçecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak.

    Fenerbahçe'nin geçen sezon devre arasında Chelsea'den kiraladığı 29 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertli ekip ile 21 maçta 5 gol atmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    victor moses Fenerbahçe İtalya Haberler Son Dakika

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

    Melih Gökçek 'Arsaları sattım' dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

    Melih Gökçek "Arsaları sattım" dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

    14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

    14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

    Bakmadan Geçme

    Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi ne zaman, nerede çekildi? 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olay ne, nerede oldu? Şahıslar tutuklandı mı? 2024 Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak? YKS tercih kılavuzu 2024 ne zaman yayınlanacak? Gabriel Paulista saat kaçta İstanbul'a gelecek? Beşiktaş ile anlaşan Paulista ne zaman geliyor? Hz Yasuo neden hapse girdi? Mustafa Yavuz neden cezaevine girdi, sebebi ne? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! CİNSİYET NE ZAMAN BELLİ OLUR? Bebeğin cinsiyetini ne belirler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 14 Haziran BİM AKTÜEL! Bim'de bu hafta neler var? Dzeko Fenerbahçe'den gidiyor mu? Dzeko Fenerbahçe'den gidecek mi, hangi takıma gidecek? 13 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 12 Haziran günün maçları nereden izlenir? Ereğli Belediyesi hangi parti? Ereğli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 Zonguldak Ereğli yerel seçim sonuçları! Tuva Cihangir Atasever kimdir? Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever kaç yaşında, nereli? KABIZLIK NEDEN OLUR? Kabızlığa ne iyi gelir?
    Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

    Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title