Haberler

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi terleten soru: İstifa edecek misiniz?

Güncelleme:

Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası kameralar karşısına geçen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye "istifa edecek misiniz?" diye soruldu. Büyükekşi, "İstifa etmek için bir sebep yok. Tek amacımız Türk futbolunu daha iyi bir yere getirmek" dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası kameralar karşısına geçerek açıklamlarda bulundu. Büyükekşi'ye istifa edip etmeyeceği soruldu.

"İSTİFA ETMEK İÇİN BİR SEBEP YOK"

Büyükekşi yaptığı açıklamada, "Faraziler üzerine iş yapmıyoruz? Şimdi siz dışarı çıktığınızda trafik kazası olacak, öleceksiniz! Böyle şeyler konuşmaya gerek yok. Lütfen sizler de olumlu olun. Böyle olumsuz şeylerle , dedikodularla uğraşmayın. İstifa etmek için bir sebep de yok. ben her şeyi şeffaf olarak paylaşıyorum. Tek amacımız Türk futbolunu iyi yere getirmek. Bunu tek yapamayız, sizler de destek verin. Bu tür haberleri gündeme getirmek bile doğru değil!" dedi.

KULÜPLER İSTEMİYOR İDDİASI VAR

Öte yandan Kulüpler Birliği'nde yer alan 14-15 kulübün Büyükekşi'nin istifasını isteyeceği ve görevde olmasını istemediği öne sürülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halil Umut Meler Mehmet Büyükekşi Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

aygün:

niye bıraksın ki koltuğa kene gibi yapışmışken

41
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

malesef ülkemizde istifa gelenegi yok bilhassa 21 yillik akp döneminde karsiligi olmayan unutulmus bir söz oldu mesul oldugu birimdeki yönetim hatasi veya olumsuzluk neticesinde magdurdan halktan özür dileyerek istifa etmek aslinda erdem ahlak ve karekter gerektiren bir tutumdur degerdir ancak bu ben yaptim oldu yönetim sisteminde istifa yok göreve atama görevden alma veya milletin gazini alma adina kisilerin istifasini isteme var.

25
4
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Adamsan istifa edersin.

19
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title