Haberler

Vedat Okyar Etkinlik Salonu Açıldı

Beşiktaş İkinci başkanı Ahmet Nur Çebi, göreve geldiklerinden buyana kısa bir zaman olduğunu ifade ederek, son maçlarda gösterdikleri performans ile sezonu 3.bitirmek istediklerini söyledi.100.Yıl Beşiktaşlılar Derneği tarafından, unutulmaz...

Beşiktaş İkinci başkanı Ahmet Nur Çebi, göreve geldiklerinden buyana kısa bir zaman olduğunu ifade ederek, son maçlarda gösterdikleri performans ile sezonu 3. bitirmek istediklerini söyledi.

100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği tarafından, unutulmaz oyuncularından Vedat Okyar anısına Maltepe Orhangazi İlköğretim Okulu'nda hayata geçirilen etkinlik salonunun açılışında; İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Tesisler Komitesi Üyesi Berkan Gocay, Genel Koordinatör Levent Çifter ile futbolcular İbrahim Toraman, Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı ve Necip Uysal ile 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Turan Şalva ve yönetim kurulu üyeleri, Vedat Okyar'ın eşi Asuman Okyar ve oğlu Suat Okyar yer aldı.

Açılışta bir konuşma yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vedat Okyar adının yaşatılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Beşiktaşımız'ın tarihinde çok önemli bir yeri olan Vedat Okyar'ın adının böyle güzel bir projede yaşatılacak olmasından dolayı çok mutluyum. Gelecek nesillere Beşiktaşımız'ın tarihini ve değerlerini aktarmak adına yapılmış olan bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Çebi ve yönetici Berkan Gocay, daha sonra basın mensuplarına yaptıkları açıklamalarda yönetime geldikleri dönemi değerlendirerek, "Kısa bir süre için değerlendirme yapmak kolay değil. Çok başarılı olmadık, ama son maçlarda başarılı olduğumuzu gördük. Son maçı da kazanıp bu başarıyı sürdürmek ve ligi de 3. sırada bitirmek istiyoruz" dedi.

Geçmişte kulübe ihtar gönderen oyuncuların yanı sıra son olarak Fernandes'in de ihtar gönderildiğinin hatırlatılması üzerine Nur Çebi, "Diğer sorunları bir şekilde çözdük diğerleri gibi bu da kesinlikle çözülecek" diye konuştu.

Yeniden yapılanma kapsamında oyuncuların gelecek sezon için büyük paralar alacağının anımsatılası üzerine Çebi, "Bu planlamayı şu anda futbol komitesi yapıyor ve çalışıyor. Onlar gerekli çalışmayı yaptıktan sonra gerekli açıklamayı yapacaklardır"

ifadelerini kullandı.

PFDK'nın şike davasıyla ilgili verdiği kararlar hakkında da açıklamalarda bulunan Çebi, "Bu tür kurullara saygı duymak zorundayız. Kamuya mal olmuş kararlardır. Bu kararlar hakkında yorum yapmak taraftarı değilim. Karar alınmadan önce tartışılır; ama karar alındıktan sonra kararlar kabul edilmelidir. Bence bu konu kapanmalı. Türk futbolunu artık ayağa kaldırmak için çalışmalar yapılmalıdır" diye konuştu.

Ligin son maçında Trabzonspor'la karşılaşacaklarını da hatırlatan Ahmet Nur Çebi, "Trabzonspor da biz de iddialıyız. Kendimizi üçüncülüğe daha yakın hissediyoruz. O maçı da kazanıp ligi istediğimiz yerde tamamlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'YE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Stat yıkıldığı takdirde Nihat Özdemir'in "Beşiktaş'a kapımız açık" sözlerini değerlendiren Ahmet Nur Çebi, "Öncelikle Fenerbahçe kulübüne ve Nihat Özdemir'e teşekkür ediyorum. Şu anda bir oluşmuş fikrimiz yok. Olursa haber veririz" diye sözlerini bitirdi.

Beşiktaş yöneticisi Erkan Gocay ise İnönü Stadı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak, "Yıkılacağını umuyoruz ve bekliyoruz. Bu bir süreç, ama bununla ilgili bir net açıklama yapmak mümkün değil. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra kamuoyuna gerekli açıklamalar yapılır" şeklinde konuştu.

Açılış töreni Vedat Okyar anısına yapılan konuşmaların ardından son bulurken, futbolcular Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Nur Çebi Berkan Gocay Vedat Okyar Beşiktaş Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title