Haberler

Vanlı tenisçiler yarı finale yükseldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kars'ta yapılan Doğu Anadolu Grubu Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakalarında derece elde eden Vanlı sporcular yarı finale yükseldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kars'ta yapılan Doğu Anadolu Grubu Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakalarında derece elde eden Vanlı sporcular yarı finale yükseldi.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve Kars İsmail Aytemiz Sergi ve Spor Salonunda Bitlis, Bingöl, Tunceli, Iğdır, Van ve Malatya illerinin katılımıyla yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakalarına 6 kız ve 6 erkek sporcu ile katılan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından Evliya Özdemir ferdi olarak mücadele ettiği karşılama sonucunda bölge şampiyonu olurken, erkek ve kız takımı ise zorlu ve çekişmeli karşılaşmalar sonucunda genel takım sıralamasında bölge ikinciliği kupasının sahibi olarak Analig Masa Tenisi Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandılar. Kars ilinde yapılan müsabakalar hakkında bilgi veren Masa Tenisi Milli Antrenörü Mahmut Kurt, alınan sonuç karşısında mutlu olduklarını ve müsabakalara Van'dan 12 sporcu ile katıldıklarını belirterek, "Çok iyi çalıştık, inandık, sonuna kadar güvendik ve sonucunda ise başarıyı yakalamış olduk. Türkiye genelinde son 22 takım arasında yer almak oldukça mutluluk verici bir durum. Mart ayında yapılacak olan Analig Yarı Final Müsabakalarında da en iyi şekilde hazırlanarak oradan da iyi bir derece alarak, ilimizin adını en iyi şekilde duyurmak istiyoruz" dedi.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ve 14 takımın katılım sağladığı Doğu Anadolu Grubu Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakalarına 12 sporcu ile katılım sağladıklarını belirterek, "İlimize ferdi olarak 1 bölge şampiyonluğu, takım olarak da bölge ikinciliği kazandıran bütün sporcularımızı ve antrenörümüzü yürekten kutluyorum. Katıldıkları birçok müsabakada ilimize kazandırdıkları farklı dereceleri ile bizleri gerçek anlamda gururlandıran takımımıza 14-15 Mart 2020 tarihleri arasında Batman'da katılacakları Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı Final Müsabakalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kars Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title