Haberler

Uygun Katar'a Çabuk Isındı

Katar'ın Umm Salal takımının başına getirilen teknik direktör Bülent Uygun, bu ülkeye çabuk ısındı.

Uygun ilk antrenmanına çıktı

Umm Salal takımı ile hafta içinde anlaşma imzalayarak ülkeye yerleşen Uygun, Katar'ın yerel kıyafeti ile muhabirlere poz verdi.

Bülent Uygun, yeni takımının başında yarın El Arabi ile oynayacakları ilk maçı öncesi yerel gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Takımı çok kötü bir noktada devraldığını kaydeden Uygun, toparlamanın biraz zaman alacağını söyledi. Umm Salal'ın uzun zamandır maç kazanamadığını ve takımda bunun verdiği bir moral bozukluğunun bulunduğunu belirten Uygun, "Hali hazırda önemli futbolcularımın sakat olması ve uzun süredir galibiyet alamamanın verdiği ruh haline rağmen yarınki maçı kazanarak, bu talihsiz dönemden çıkmak istiyoruz" dedi.

İlk sınavından galip ayrılacağına inandığını dile getiren Bülent Uygun, "Daha önce Türkiye'de çalıştırdığım takımlar da başlangıçta Umm Salal gibiydi. Onları alt sıralardan alıp şampiyonluk adayları arasına taşıma başarısı gösterdim. İnşallah Umm Salal'ı da en kısa sürede ligde üst sıralara çıkaracağım" diye konuştu.

İlk maçın kendisi ve takımı için önemli olduğunu ifade eden Uygun, Katar'da yaşayan Türkleri, kendisine destek vermek üzere stada çağırdı.

Katar'a çabuk alıştığı gözlenen ve konuşmasında sık sık Arapça kelimeler kullanan Uygun, basın toplantısının ardından AA muhabirine ülkenin yerel kıyafetiyle poz verdi. Umm Salal yöneticisinin, Katarlı erkeklerin başlarına taktığı "gutra" adı verilen örtüyü çıkararak Uygun'a takması da keyifli anlara sahne oldu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Bülent Uygun Umm Salal Katar Spor Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

Bakmadan Geçme

Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 26 Mayıs Pazar hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title