Haberler

Ünlü Teknik Direktör Carlos Carvarhal, Beşiktaş Taraftarını Unutamıyor

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştırmış olan Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal, "Burada durmak için para alıyorum ama aslında burada olmak için para bile verirdim" dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Swansea City'nin başında başarılı bir grafik sergileyen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal, siyah-beyazlı taraftarları öve öve bitiremedi. İngiliz Daily Mail gazetesine röportaj veren Carlos Carvalhal, konuşmasının son bölümünü 2010-2011 yıllarında çalıştırdığı Beşiktaş'ın taraftarlarına ayırdı.

"STATTA İDMAN YAPMAK ZORUNDA KALMIŞTIK"

Beşiktaş'ın başındayken -24 derecede oynadıkları bir maçı hatırlatan Carlos Carvalhal "Maç deplasmandaydı. İstanbul'da dahi zemini temizlemek için bir kar makinesine ihtiyaç duymuştuk. O hafta tesisler yerine statta idman yapmak zorunda kalmıştık" şeklinde konuştu. Beşiktaş taraftarına da ayrı bir parantez açan Carlos Carvalhal, şunları söyledi:

"BURADA OLMAK İÇİN PARA VEREBİLİRDİM"

"Taraftarlar inanılmazdı. O enerjiyi hissediyordunuz. 32 bin kişinin zıplayıp tezahüratlar yaptığı bir maçı hatırlıyorum. Zeminin ayaklarınızın altından kaydığını hissediyordunuz. Orada durup şöyle düşünmüştüm: Burada durmak için para alıyorum ama aslında burada olmak için para bile verirdim.'İngiliz futbolunda da aynı tutkuyu hissediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlos Carvalhal Swansea City Beşiktaş Spor Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (2)

Reis:

Uzun zaman sonra Bjkyi öven bir haber. Lobiler şimdilik kupa maçıyla alacaklarını aldılar herhalde ortam boş kalmış.

4
0
yanıtYanıtla
KARTALİÇE:

BEŞİKTAŞ DA İMZALAR KAĞITLARA DEĞİL KALPLERE ATILIR HER GİDEN İŞTE BU YÜZDEN UNUTAMAZ BİZİ

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title