Haberler

Sane'ye tokat atan Bjelica'ya 3 maç men ve para cezası verildi

Güncelleme:

Union Berlin Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Bayern Münih maçında Leroy Sane'ye tokat atması sonucu Almanya Futbol Federasyonu tarafından 3 maç men ve 25.000 euro para cezasına çarptırıldı.

Union Berlin, Bayern Münih maçında Leroy Sane'ye tokat atan Nenad Bjelica'nın Almanya Futbol Federasyonu tarafından üç maç men ve 25.000 euro para cezasına çarptırıldı.

3 MAÇ MEN VE 25.000 EURO PARA CEZASI ALDI

Almanya Futbol Federasyonu, Leroy Sane'ye tokat atıp kırmızı kart gören Nenad Bjelica'ya 3 maç men ve 25 bin euro para cezası verdi.

NE OLMUŞTU?

Bjelica, Bayern Münih ile oynanan maçta 74. dakikada yaşanan tartışma sonrası Sane'ye tokat atmış ve kırmızı kart görmüştü. Bayern Münih ile Union Berlin arasındaki maçı, Raphael Guerrero'nun 46. dakikada attığı golle 1-0 Bayern Münih kazanmıştı. Pozisyona ilişkin konuşan Bjelica, "Topu Leroy Sane'ye vermeye çalıştım ve o sırada beni itti. Sonrasında bir hata yaptım." demişti.

Union Berlinli Nenad Bjelica, Sane'ye Tokat Atma Olayı İçin Cezalandırıldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nenad Bjelica Bayern Münih Union Berlin Leroy Sane Almanya Berlin Futbol Münih Tokat Spor Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title