Haberler

Ünal Karaman, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak 3 Temmuz'u Andı

Güncelleme:

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman, Kaptan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz, 3 Temmuz'un yıldönümünde 2010-2011 sezonundaki kadronun önünde poz verdi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman, Kaptan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz, 3 Temmuz'un yıldönümünde 2010-2011 sezonundaki kadronun önünde poz verdi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yayımlanan fotoğraflarda, Teknik Direktör Ünal Karaman, "Şanslıyım ki o duyguyu yaşayan ve hala taşıyan iki futbolcumla bugün yine yanyanayız. Yine, yeniden, bu defa farklı bir kadroyla aynı havayı yakalamak için hep beraber büyük çaba harcıyoruz" dedi.

"BU GERÇEĞİ HİÇBİR ŞEY DEĞİŞTİRMEYECEK"

Kaptan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz ise, "Emek, yürek ve alın terimizin sonucunda tertemiz bir şekilde şampiyonluğa ulaştık. Bu gerçeği hiç kimse değiştiremeyecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ünal Karaman Burak Yılmaz Onur Kıvrak Spor Haberler

500

Yorumlar (43)

adams:

Geçen sene Rizespor''u nasıl küme düşürdüğünüzü de söyleyin. Son maçta kendi sahanızda Bursaspor''un altına yatarak tertemiz bir sayfa daha açtınız. Hepimiz ne kadar şanslıyız ki bunları tüm Türkiye gördü. . .

7
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ya bu hamsilerin beyni bulanmış. . ne ictiniz yavrum siz

10
8
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

kardeşim verin şunlara tenekeden bir kupa sussunlar

10
7
yanıtYanıtla
SARIŞIN FENERLİ:

KUPA OLMASI GEREKEN YERDE:)))) AYRICA TERTEMİZ OLDUK DIYO ::D ULA USAGUMM NEYUN KAFASİ BUUUU :D

6
7
yanıtYanıtla
ESMER GALATASARAYLI:

SARIŞINLAR TERCİHİMDİR. ADRES ALAYIM.

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

bu kafayla devam hayaller kupa gerçekler fener bahçe müzesi

8
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

3 TEMMUZ DÜNYA FENERBAHÇELİLER ''ŞİKE GÜNÜ'' NÜZ KUTLU OLSUN FENER REP. OF BANANAS. NE DEMEK KUMPASI SAVUNMAK BRE KUŞ BEYİNLİLER. KUMPAS OLABİLİR AMA BU SİZİN ŞİKE YAPMADIĞINIZ ANLAMINA MI GELİYOR BİLAKİS ŞİKEDE KUMPAS VAR DERKEN ŞİKE YAPTIĞINIZIDA İFTİRA EDİYORSUNUZ. KİMSE SİLAH DAYAYIP AL ŞU ÇANTADAKİ PARAYI RAKİBE VER BİZE YATSINLAR DİYE ZORLAMIŞMI ? TABİKİ DEĞİL. 3 TEMMUZU 15 TEMMUZLA TEMİZLEMEK ANCAK 3. DÜNYADAKİ MUZ CUHURİTETLERİNİN YAPACAĞI BİR ŞEYDİ ZATEN. MİLLET AHMAK YA YUTTU!

6
6
yanıtYanıtla
SADECE GERÇEK:

şapkacı trabzonun da kayıtlı görüşmeleri vardı nasıl aklandı bir anda. farklı görüşmeleri birbirine bağlamış. hani emenike nin para sayarken görüntüleri vardı çıktımı ortaya ÇIKMADI. HERKES İŞİNE GELENE İNANIYOR. 3 TEMMUZ TRABZON AĞLAMA GÜNÜDÜR MÜ DİYELİM BİZDE.

yanıt0
yanıt1
ayyıldız:

o sezon gs nin hali içler acısı nerdeyse küme düşecekti fenerbahçeyi takip edenler neden gs nasıl küme düşmekten kurtuldu diye bakmamışlar bir büyügümüzün trabzonda dedigi gibi ice ayar yapyık kuoa size gelecek sözünde ki gibi ince ayarmı yapılmıştır küme düşmemesi içinde

yanıt0
yanıt1
ŞAPKACI:

AYYILDIZ. . . ARKADAŞ MİDENDEN KONUŞMA. ARAŞTIR PALAVRA ATMA DEDİKODU YAPMA ''''Fenerbahçe, 1980-81 sezonunda küme düşmekten gol averajıyla kurtuldu. Rizespor''un 29 puanla ligden düştüğü sezonda, Fenerbahçe; Altay, Adana Demirspor ve Boluspor ile birlikte aynı puanı toplayarak, gol averajıyla ligde kaldı. '''' ŞİKECİSİNİZ KABUL EDİN. NEREYE DÖNERSEN DÖN. ARKAN YİNE ARKANDADIR.

yanıt2
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title