Haberler

Ümit Milli Futbol Takımı Azerbaycan'ı 1-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Levent Sürme, "Rakibe sadece 1 pozisyon bıraktık. O yönden iyi ama dediğim gibi skor ne yazık ki 1-0. İstediğimiz bir skor değil. 3-4-5 daha fazlası bile olabilirdi.

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Levent Sürme, "Rakibe sadece 1 pozisyon bıraktık. O yönden iyi ama dediğim gibi skor ne yazık ki 1-0. İstediğimiz bir skor değil. 3-4-5 daha fazlası bile olabilirdi. Skor olarak memnun edici bir durum değil ama oyunun genelinde çok mutluyuz" dedi.

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesi hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan'ı 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Levent Sürme ve oyunculardan Enis Destan, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Sözlerine karşılaşmayı değerlendirerek başlayan Sürme, "Ne yazık ki 1-0 bitti. Maça baktığımızda daha gollü bir skor bekliyorduk. Rakibi bayağı baskı altına aldık. Topla oyunda daima rakip kaleyi düşündük. Çok atak geliştirdik. Fazla top gezdirmedik. Zaten bunu da istemiyorduk. Top kayıplarından sonra verdiğimiz tepki çok iyiydi. Takım halinde geriye doğru sprint attık. Rakibe sadece 1 pozisyon bıraktık. O yönden iyi ama dediğim gibi skor ne yazık ki 1-0. İstediğimiz bir skor değil. 3-4-5 daha fazlası bile olabilirdi. Skor olarak memnun edici bir durum değil ama oyunun genelinde çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

"BOSNA HERSEK'İ BİLEREK SEÇTİK"

Bosna Hersek Milli Takımı'nın fiziksele dayalı bir oyun oynadıklarını dile getiren Levent Sürme, "Bosna Hersek belki Azerbaycan kadar geri çekilmeyecek bu kesin. Ama onlarda uzun topları çok seven bir takım. Biraz daha fiziksel ve güçlü bir takım. Bu rakibi zaten bilerek seçtik çünkü Eylül ayındaki ilk eleme maçımıza baktığımızda İrlanda'ya karşı oynayacağız. İrlanda da benzer bir stil ile oynuyor. Bizim için çok güzel bir test olacak" diye konuştu.

"SAVUNMA KELİMESİNİ FAZLA SEVMİYORUM"

Önde pres mantalitesinden kopmayacaklarını aktaran Sürme, "Kesinlikle. Bu oyun stilinden asla kopma yok. Bilhassa takım buna inandı. Takım böyle bir oyun tarzından büyük zevk alıyor. Savunma kelimesini fazla sevmiyorum. Daha çok baskıdan ve presten bahsediyorum. Aktif bir şekilde sahada olmak istiyoruz. Sizin de dediğiniz gibi sahada bunu bugünkü maçta bayağı gördük" dedi.

ENİS DESTAN: KARDEŞ TAKIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Azerbaycan'ı tebrik ederek sözlerine başlayan genç oyuncu, "Öncelikle kardeş takıma çok teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadılar, hazırlık maçı yaptılar. Onların da ayaklarına sağlık. Güzel bir maç oldu. Baskılı ve prese dayalı bir takım sahaya koyduk. Bunu devam ettirmek istiyoruz fakat topla oyunda biraz daha kreatif olmamız lazım. Bunları da antrenmanlarda çalışıp, önümüzdeki maçlara daha iyi şekilde çıkacağız" şeklinde konuştu.

"UZUN BİR ARADAN SONRA İLK GOLÜMDÜ"

Uzun bir aradan sonra gol atmanın kendisini motive ettiğini söyleyen Enis Destan, "Bu benim için çok anlamlı oldu. Uzun bir aradan sonra ilk golümdü. Bu beni motive etti. Performansımı yükselttiğini düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda da gollerime devam edip, takımımı güzel yerlere çekmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

"GÜZEL BİR ATMOSFER YAKALADIK"

Takımdaki atmosferin güzel olduğunu ifade eden Destan, "Takımda aile ortamı var. Herkes birbirini seviyor. Güzel bir atmosfer yakaladık. Bunu da devam ettirirsek Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde güzel bir takım izleteceğiz sizlere" dedi.

Son olarak Salı günü oynanacak Bosna Hersek hazırlık karşılaşması hakkında yorumlarda bulunan 21 yaşındaki oyuncu, "Bu maçın analizini yapıp, daha iyi bir takım olarak sahaya çıkabileceğimizi söyleyebilirim" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Levent Sürme Azerbaycan Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title