Haberler

UEFA Kupası Sahibini Buldu

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi finalinde İspanyol ekibi Sevilla, İngiliz temsilcisi Liverpool'u 3-1 mağlup ederek üst üste üçüncü kez kupanın sahibi oldu.

Liverpool ile Sevilla arasında oynanan UEFA Avrupa Kupası final maçını İspanyol temsilcisi Sevilla 3-1 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

MAÇ İSVİÇRE'NİN BASEL KENTİNDE OYNANDI

İsviçre'nin Basel şehrindeki St. Jacob-Park Stadı'nda oynanan UEFA Avrupa Ligi finalinde Sevilla ile Liverpool karşı karşıya geldi.

MAÇI İSVEÇLİ HAKEM JONAS ERİKSSON YÖNETTİ

İsveçli hakem Jonas Eriksson'un yönettiği mücadele tempolu başladı. 35. dakikada Philippe Coutinho'nun pasında topla buluşan Daniel Sturridge, meşin yuvarlağı filelere göndererek Liverpool'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıya İspanyol ekibi çok hızlı başladı. 46. dakikada Kevin Gameiro, topu ağlara göndererek eşitliği sağladı. (1-1) Bu golün ardından oyundaki etkisini artıran Sevilla 64 ve 70. dakikalarda Coke'nin golleriyle skoru 3-1'e getirdi. 90. dakika bu sonuçla tamamlanırken, Sevilla kupanın sahibi oldu.

SEVILLA, UEFA KUPASI'NI ÜST ÜSTE 3. KEZ KAZANDI

UEFA Avrupa Kupası'nı kazanan Sevilla, UEFA Kupası'nı üst üste 3. kez toplamda 5. kez bu kupayı kazanarak müthiş bir başarıya imza attı.

BU İLK 11'LERLE SAHAYA ÇIKTILAR

Liverpool: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Emre Can, Milner, Lallana, Firmino, Coutinho, Sturridge.

Sevilla: Soria, Mariano, Carriço, Rami, Escudero; N'Zonzi, Krychowiak, Banega, Coke, Vitolo, Gameiro.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Liverpool İspanya Spor Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (6)

yunus:

ispanyanın barcelona, real madrid, atletico ve valenciadan sonra beşinci iyi takımı uefayı üst üste üçüncü kez alıyorsa bizim utancımızdan avrupaya gitmememiz gerekir.

20
15
yanıtYanıtla
fiko:

ilk yarı 1 ms 2 bankoydu beyler:D yarın gidip arabayı alıcam

0
2
yanıtYanıtla
CAKMA MHPLI:

GUZEL MAC OLDU SACMA SAPAN UYDURUK DIZIDEN MILYON KAT DAHA GUZELDI

2
0
yanıtYanıtla
yetkililer uyuyormu:

Antalya stadyumu bitişiğindeki tapu binası çok büyük güvenlik riski taşıyor. Bu bina buradan derhal kaldırılmalıdır. Güvenlik çemberinin içinde kalıyor.

1
0
yanıtYanıtla
OSMANS:

Yalnız adamların gündemine hayran kaldım üst üste kupa kazanıyorlar, bizde her saat gündem değişiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Xboy:

rami aynı ardaya benziyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title