Haberler

UEFA'dan Cüneyt Çakır'a 30 Bin Euro

Güncelleme:

Süper Lig'de bu sezon 22 maçta düdük çalan ve 126 bin lira kazanan Çakır, Berlin'deki Şampiyonlar Ligi finali için UEFA'dan 30 bin euro kazandı.

Berlin'de Barcelona ve Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde düdük çalarak Türk futbol tarihine geçen Cüneyt Çakır'ın dev bir gelirin de sahibi olduğu ortaya çıktı.

92 BİN TL

Çakır, için daha önce basında 7-8 bin Euro kazanç elde ettiğine dair haberler yer almıştı. UEFA, dev finali yöneten Cüneyt Çakır'ın hesabına bu hafta içinde tam 30 bin Euro (Yaklaşık 92 bin lira) para yatırdı.

SEZONLUK KAZANCINI BİR MAÇTA ÇIKARDI

Deneyimli hakem, böylece neredeyse 1 sezonluk kazancını tek maçta çıkarmış oldu. Cüneyt Çakır bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 22 maçta düdük çaldı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan maç başına 5 bin 750 lira alan Çakır toplam 126 bin liralık gelirin sahibi oldu.



YARDIMCILARA DA 15'ER BİN EURO!

Barcelona'nın 3-1 kazanıp Avrupa'nın en büyüğü olduğu finalde Çakır'ın yardımcılıklarını yapan Bahattin Duran ve Tarık Ongun ile çizgi hakemleri Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise 15'er bin Euro kazandı. Böylece 4. hakem İsveçli Jonas Eriksson'a da verilen 15 bin Euro ile birlikte UEFA'nın hakem triosuna 1 maç için ödediği toplam para 105 bin Euro (Yaklaşık 320 bin lira) oldu.



9.8 PUANLA SON 5 YILIN EN İYİLERİNDEN

Elde ettiği başarılarla Türk hakemliğinin adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Çakır tüm dünyada takdir topluyor. Takvim'in haberine göre; Çakır 'worldreferee' isimli internet sitesinin son 5 yılı kapsayan değerlendirmesinde 10 üzerinden 9.8 puan alma başarısı gösterdi. Çakır aldığı bu müthiş puanla zirveyi Uruguaylı Jorge Larrionda ve Portekizli Olegario Benquerenca ile paylaştı. Sitede Cüneyt Çakır ile yapılan yorumda, "Otoriteden asla taviz vermiyor ama futbolcularla ilişkisi de çok sıcak. Sürekli hareket halinde ve pozisyonlara hep yakın" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Berlin Spor Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (34)

obertanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

30 bin nedir ya? adamı yemek ıcın neler yaptılar sahada. topcuların aldıgı paraya bakarsan (hele sahadakileri!!) 30 bine yapılacak iş değil :)) milyarlarca kişinini önunde karar veriyosun 22 topcu el bırlıgıyle sana oynuyo kolay is mi ya..

43
1
yanıtYanıtla
????:

TRİLYONLUK ARABALARA ÇEREZ PARASI DENEN BİR ÜLKEDE 30. 000 EURONUN NESİ SERVET BE ABİ

30
9
yanıtYanıtla
uefa ayıp yani:

bu paramı şimdi uefada milyarlar kazanılıyor hakemin aldığı para mı şimdi. daha fazla olması lazım

36
2
yanıtYanıtla
GslimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gurur duydum. Tebriklerr.

35
1
yanıtYanıtla
doğrucu:

92. 000 tl mi servet?

33
0
yanıtYanıtla
FİFA:

CİMRİ UEFA. O KADAR KAZANILAN PARADAN VERİLEN PAYA BAK. AYIP VALLA. HAKKI 150 BİN EURODAN AZ OLMAMALIYDI.

28
2
yanıtYanıtla
TarihçimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bizim milletimiz kadar degerlerine basarılarına sahip çıkamayan başka bir millet yok adam dünyanın en büyük turnuvasını yönetiyor cıkarlarınıza takımınıza hizmet etmediği için adamı kötülüyorsunuz.Şanlı Osmanlı tarihini korumayıp,kötüleyen bir milletiz biz.Bir bakın var mı bizim gibi tarihine atalarına küfreden

25
1
yanıtYanıtla
Sana ne Mobil-IOS:

Türkiye'nin gururu

24
0
yanıtYanıtla
TanisMobil-IOS:

Fenerliler siz beyenmeyin .

9
12
yanıtYanıtla
fortuna061:

toplam aldığı parayı fatih terim bir ayda fazlasını alıyor.

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title