Haberler

U19'da şampiyon Karaköprüspor

Türkiye U-19 Ligi A Grubunda şampiyon olan Karaköprü Belediyespor U19 takımı Şanlıurfa'yı bölge turnuvalarında temsil edecek.

Türkiye U-19 Ligi A Grubunda şampiyon olan Karaköprü Belediyespor U19 takımı Şanlıurfa'yı bölge turnuvalarında temsil edecek.

2019-2020 sezonu U-19 Liginde mücadele eden Karaköprü Belediyespor grubunu namağlup tamamlayarak şampiyon oldu. Karaköprü Belediyespor U19 takımı Şanlıurfa'yı bölge turnuvalarında temsil edecek. U-19 ligi A grubunda 10 takımın mücadele ettiği grupta ligi namağlup tamamlayan Karaköprü Belediyespor şampiyon oldu.

Ligin son haftasında ŞUTİM tesislerinde oynanan maçta Reha Gençlikspor'u 5-0 deviren Karaköprü Belediyespor U19 takımı Şanlıurfa'yı bölge turnuvalarında temsil etme hakkı kazandı.

U 19 futbol takımının kazandığı şampiyonlukta göğüslerin kabardığını söyleyen Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, "Profesyonel takımımızın yanında alt yapıya da büyük önem veriyor. Alt yapıda yüzlerce genç futbolcumuz bulunuyor. U 19 takımımız 10 takımın yer aldığı A grubunda 18 maçın tamamını kazanarak hem şampiyon oldular. Başarıdaki en büyük etken özverili ve disiplinli çalışmadır. Karaköprü'müzün geleceği olan gençlerimizin bu başarısı göğsümüzü kabarttı" dedi.

Bölge şampiyonasında da başarı istediğini ifade eden Başkan Kayral, "Gençlerimiz Şanlıurfa'yı temsil etme hakkı kazandı. İnşallah bölge turnuvalarında da önemli başarılar elde ederek Şanlıurfa'ya döneceklerdir. Ben genç kardeşlerimize ve alt yapı koordinatörlerimize güveniyorum" şeklinde konuştu.

Şampiyon gençlerimizin çok güzel bir örnek teşkil edeceğine inandıklarını belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kayral, "Gençlerimiz inşaallah bölge şampiyonasında da ilimizi en iyi şekilde temsil eder ve oradan da başarıyla çıkar. Bu arada TFF 3. Ligde zirve mücadelesini sürdüren Karaköprü Belediyespor'umuzun da playy-off'a çıkarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oluruz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfa Karaköprü Türkiye Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title