Haberler

U17 Milliler, Ukrayna İle 2-2 Berabere Kaldı

U17 MİLLİLER, UKRAYNA İLE 2-2 BERABERE KALDI

U17 MİLLİLER, UKRAYNA İLE 2-2 BERABERE KALDI

U17 Milli Futbol Takımımız, Almanya'da düzenlenen 2010-11 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup'taki üçüncü ve son maçında Ukrayna ile 2-2 berabere kaldı. Ratingen Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 68. dakikada Beykan Şimşek ve 80+1. dakikada Recep Niyaz kaydederken, Ukrayna'nın gollerini 36. dakikada Andriy Blyznychenko ve 69. dakikada Dmytro Khlyobas attı.

Gruptaki ilk maçında Almanya'ya 2-0 yenilen, ikinci maçında ise İsviçre'yi 2-1 yenen Millilerimiz, alınan bu sonuçtan sonra grubu 4 puanla ikinci sırada tamamlayarak 2010-11 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası finallerine katılma şansını kaybetti. Grubu 9 puanla ilk sırada tamamlayan Almanya finallere katılmaya hak kazandı.

ABDULLAH ERCAN: "ÇOK KÖTÜ GOLLER YEDİK"

U17 Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Ukrayna maçı sonrası yaptığı açıklamada, çok kötü goller yediklerini söyledi.

Gruptaki ilk iki maça göre iyi oynamadıklarını belirten Ercan, "Maç öncesinde şansımızın kalmamış olması bizi psikolojik olarak etkiledi. Takımımızda çok iyi oyuncular var. Onların kişisel gelişimleri için bir şampiyonada oynamaları isterdim ancak olmadı. Sonuç olarak bizim açımızdan üzücü bir turnuva oldu. Umarım büyüdüklerinde büyük şampiyonalarda oynama şansına erişirler" dedi.

Stat: Ratingen

Hakemler: Kristo Tohver, Sten Klaasen, Guido Kleve, Sven Waschitzki.

Ukrayna: Bogdan Sarnavskiy, Andriy Savchenko, Oleksandr Iosha, Ihor Duts, Artem Favorov (Dk. 62 Roman Miroshnyk), Andriy Blyznychenko, Oleksandr Vasyliev, Vitaliy Hemeha, Dmytro Khlyobas, Olexiy Khoblenko, Mychailo Shyshka.

Türkiye: Yusuf Mersin, Aykut Güler, Ahmet Yılmaz Çalık, Hakan Çalhanoğlu, Kadir Ari (Dk. 55 Recep Niyaz), Okay Yokuşlu, Mehmet Erkut Şentürk, Berkay Ceylan (Dk. 35 İbrahim Yılmaz), Beykan Şimşek, Okan Deniz, Enver Cenk Şahin.

Goller: Dk. 36 Andriy Blyznychenko, Dk. 69 Dmytro Khlyobas (Ukrayna), Dk. 68 Beykan Şimşek, Dk. 80+1 Recep Niyaz (Türkiye).

Sarı Kartlar: Dk. 2 Artem Favorov, Dk. 12 Oleksandr Vasyliev, Dk. 74 Dmytro Khlyobas, Dk. 80 Ihor Duts (Ukrayna), Dk. 80+2 Recep Niyaz (Türkiye).

Temel Elçivan, Krefeld-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title