Haberler

TV+'ta Eylül Ayında Nefes Kesici Mücadeleler

Güncelleme:

Dijital içerik platformu TV+, Eylül ayı boyunca LALIGA ve Serie A'nın nefes kesen en keyifli mücadelelerinin yanı sıra Formula 1'in Singapur pistindeki adrenalin dolu yarışı da ekrana getirecek.

Dijital içerik platformu TV+, Eylül ayı boyunca LALIGA ve Serie A'nın nefes kesen en keyifli mücadelelerinin yanı sıra Formula 1'in Singapur pistindeki adrenalin dolu yarışı da ekrana getirecek.

Dünyanın en çok izlenen futbol liglerinden LALIGA ve Seria A, S Sport ile TV+ ekranlarında devam ederken, adrenalin dolu yarışlarıyla Formula 1 de yine S Sport ve TV+ farkıyla izleyicisiyle buluşuyor. Sezona iddialı giren Inter ve Milan 3'te 3'lük serisini devam ettirmeye çalışırken, Juventus, Lazio ve son şampiyon Napoli gibi devler de zirve yarışını en önde tamamlayabilmek için sahaya çıkıyor.

LALIGA'da ise geride kalan 4 maçını da kazanan ve yıldız isimleriyle fark oluşturan Real Madrid, ligde lider durumda. Avrupa'nın en büyüğü Real Madrid, geçen sezon yarıştan erken kopmasının intikamını alacak gibi gözüküyor. Sezona sürpriz bir giriş yapan Girona'nın yanı sıra Barcelona, Atletico Madrid ve Atletic Bilbao gibi tarihleri başarılarla dolu kulüplerin nefes kesen karşılaşmaları, Eylül ayında da TV+ ekranlarında futbolseverler ile buluşuyor.

LALIGA'da devlerin mücadelesinde heyecan dorukta

LALIGA'da bu ay oynanacak karşılaşmaların yanı sıra, Madrid derbisi heyecanı zirveye çıkaracak. Bu sene tek hedefi şampiyonluk olan ve çok iddialı bir kadro kuran Real Madrid, hız kesmeden yoluna devam etmek isterken, Simeone'nin öğrencileri ise yeni başarılara kavuşmak için yepyeni kadrosuyla fark oluşturmaya çalışıyor. Atletico Madrid-Real Madrid arasında oynanacak karşılaşma, 24 Eylül Pazar günü saat 22.00'de TV+'ta.

Serie A'da Milano derbisi zamanı

Serie A'da da heyecan hiç azalmıyor. Bu sezon şampiyonluğun en önemli iki adayı konumundaki Inter ve Milan, 16 Eylül Cumartesi günü saat 19: 00'da kozlarını paylaşıyor. Bu nefes kesen mücadele de TV+ ekranlarında yayınlanacak.

Formula 1'de yarışçılar Singapur'da piste çıkıyor

Formula 1'in en keyifli pistlerinden biri olan Singapur'da yarış zamanı yaklaşıyor. Max Verstappen, bu sezon sergilediği sıra dışı performansını bu hafta da devam ettirmek isterken, diğer tüm pilotlar Hollandalıyı geride bırakarak podyumun zirvesinde yer almak için piste çıkıyor. Bu nefes kesen mücadele, 17 Eylül Pazar günü saat 15: 00'te S Sport ve TV+ farkıyla Formula 1 severler ile buluşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Formula 1 Singapur Eylül Futbol TV Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title