Haberler

TV Sunucusu Murat Murathanoğlu'ndan Duygulandıran İsmet Badem Paylaşımı

Güncelleme:

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski basketbolcu İsmet Badem ile birlikte birçok maç anlatan ve program yapan Murat Murathanoğlu, efsane ismin vefatı sonrası duygulandıran bir mesaj yayınladı.

Çanakkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İsmet Badem ile birlikte uzun yıllar çalışan Murat Murathanoğlu, efsane isim ile ilgili duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımında İsmet Badem ile ilgili bir anısını yazan Murat Murathanoğlu, efsane ismin kendisini şoka soktuğunu belirtti.

Murat Murathanoğlu, resmi Istagram hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yunanistan'da hangi maçtı hatırlamıyorum, otel odamın kapısından çıktım ve karşımda o vardı.

"O KADAR ÇOK HİKAYEM VAR Kİ SENİNLE İLGİLİ"

"Kimsin sen? Kimden torpillisin? Cumhuriyet gazetesinde sen, TRT de sen, Show TV de sen, dergilerde sen. Bak benim adım İsmet Badem. Bana Baba İsmet derler." diyerek başlayan tanışıklığımız, zaman içinde dostluğa, partnerliğe, kader birliğine döndü. O kadar çok hikayem var ki seninle ilgili, kimine gülerdin, kimine kızardın belki.

"ŞOKA SOKTUN BENİ İSMET ABİ"

Ama senin bu yaptığın geçmişte tüm yaptığın beni şok edenlerin hepsine fark atar, yine şoka soktun beni İsmet abi. Hem de ne şok. Ne diyebilirim ki? Herhalde ya basket sahasında, ya da motosikletin üstünde son yorumunu yapmak isterdin. Başta Fanatik Basket olmak üzere, Asist ve diğer unutulmaz programlar, maçlar, yazılar, yorumlar unutulmayacaktır. Nurlar içinde ol İsmet abi. Allah İffet ablaya Burçin ve Cihangir ile tüm ailene, sevenlerine sabırlar versin.

TV Sunucusu Murat Murathanoğlu'ndan Duygulandıran İsmet Badem Paylaşımı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Murat Murathanoğlu İsmet Badem Spor Haberler

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

500

Yorumlar (7)

KFA:

Allah Rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun İsmet ABİ

4
1
yanıtYanıtla
mamili:

allah rahmet eylesin

3
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

DÜNYA NEDİR Kİ ÜÇ GÜNLÜK BİR ALEM , DÜN GİTTİ YARININ GELECEĞİ MEÇHUL ÖYLEYSE BU GÜNE BAKMAK LAZIM . ONA GÖRE YAŞAMAK LAZIM , SAHİ BU GÜNÜ GERÇEKDE ALLAH RIZASI İÇİN YAŞAYIP YAŞAMAYA YAŞATTIRMAYA ÇALIŞIYORMUYUZ ?

2
0
yanıtYanıtla
EBU:

BASKETBOL ARTIK ESKİSİ KADAR KEYİFLİ OLMAYACAK. NUR İÇİNDE YAT. ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN.

2
0
yanıtYanıtla
gökhan81:

1990 lı yıllarda daha lisedeyken basketbolumuzun Efes le cıkış yaptığı dönemde başlayan basketbol sevgimi büyüten ikili Murat Murathanoğlu ve İsmet Badem'' di. Radyo programınızı iple çeker , büyük bir keyif ve heyecanla sizleri dinlerdim. Ekranlarda da gerek maç anlatımlarında gerekse yaptığınız programlarda sizi keyifle takip ettik. ''Fırıncı Küreği gibi kolları var '' seklinde yaptığın o benzetmeyi hiç unutmadım ve seni tabiki hiç unutmayacağız. Allah mekanını cennet eylesin İsmet Abimiz. . .

1
0
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Allah rahmet eylesin Baba İsmet

0
0
yanıtYanıtla
dr.titanic:

basketbol babasını kaybetti sen ne güzel insandın ismet abi hiç unutmam üstümdeki formaya imza atıcaktın kalem yazmadı.ama kalbimize imza atmıştın ismet abi önemli olan oydu.allah rahmet eylesin mekanın nur olsun seni unutmaz bu sevenlerin abim....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title