Haberler

Türkiye'nin En Şanslı Kalecisi Oğuz Dağlaroğlu! At Yarışından Vurgun Yaptı

Güncelleme:

Son olarak Sarıyer'e transfer olan Fenerbahçe'nin eski file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu, Kinowa adlı atından son 8 ayda 586 bin TL para kazandı.

Futbol hayatına Spor Toto 2.Lig takımlarından Sarıyer'de devam eden Fenerbahçe'nin eski kalecisi Oğuz Dağlaroğlu'nun sahibi olduğu Kinowa adlı at, son 8 ayda katıldığı 8 yarışın 7'sini birinci bitirip diğerinde ikinci oldu ve tecrübeli kaleciye tam 586 bin 500 TL para kazandırdı.

3 YAŞINDAKİ AT, SAHİBİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Bugünlerde İzmir'de koşan bir yarış atı, kazandığı gösterişli yarışlarla, göz kamaştırıyor... Kinowa adlı 3 yaşlı İngiliz safkanını özel kılan bir başka faktör de sahibinin Fenerbahçe'nin eski kalecisi Oğuz Dağlaroğlu olması…Son olarak dün Şirinyer Hipodromu'nda Alsancak Koşusu'nda rakiplerine üstünlük sağlayıp, birinciliklerine yeni bir halka eklerken Kinowa, Adana Demirspor ile devre arasında yollarını ayıran ve Sarıyer'in yolunu tutan kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun yüzünü maddi yönden de güldürüyor.

YÜKSEK İKRAMİYELİ YARIŞLARI TEK TEK KAZANDI

"yarisdergisi.com"un haberine göre; yüksek ikramiyeli koşuları tek tek kazanan ve rakip tanımayan Kinowa, Alsancak Koşusu'nda jokeyi Akın Sözen ile birinciliğe uzanarak 140 bin liralık ikramiyenin de sahibi oldu.

TOPLAMDA 586 BİN 500 TL KAZANDIRDI

3 yaşındaki Kinowa (üstte), yarış hayatına 30 Mayıs 2015 tarihinde İzmir'de başladı. Bugüne dek start aldığı 8 yarışta 7 birincilik ve 1 kez de ikincilik elde eden safkan toplam 586 bin 500 TL kazanç elde etti.

MAYKO 13 BİN 300 TL KAZANDIRDI

8 yarışın tamamını İzmir ve Bursa hipodromlarında koşan başarılı safkan kum pistin dışında herhangi bir pistte de start almadı. Oğuz Dağlaroğlu'nun sahibi olduğu diğer yarış atı Mayko da, bugüne dek 6 yarışta start aldı ve 13 bin 300 TL kazandırdı.

OĞUZ DAĞLAROĞLU KİMDİR?

1979 İstanbul doğumlu Oğuz Dağlaroğlu, futbola Fenerbahçe altyapısında başladı. 1999'da bu kulüpte profesyonel oldu. 2003'te sarı lacivertli kulüpten ayrıldıktan sonra sırasıyla İstanbulspor, Diyarbakırspor, Sivasspor, Gaziantepspor, Şanlıurfaspor, Kartalspor, Tavşanlı Linyitspor, Akhisar Belediye Gençlik, Adana Demirspor'da forma giydikten sonra bu sezon Sarıyer'e geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğuz Dağlaroğlu Fenerbahçe Sarıyer İzmir Spor Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (8)

kerem can:

4 haftadır gol yemiyor, ama at haber olmuş :)

17
0
yanıtYanıtla
gurbetçi:

At yarışı tüm çekilişlerden kazanılan paralar haram hey gidi ahirette nasıl hesap vereceksiniz helalinden işmi yok anlamak zor.

11
2
yanıtYanıtla
yıkıımmMobil-ANDROID:

Allah her şeyin hayırlısını versin. Atın bile

5
2
yanıtYanıtla
ne sansiMobil-ANDROID:

ne sansi arkadas dalgami geciyorsunuz.umut bulut 1.8 milyon euro aliyor bu ulkede siz hala ne konu ne konusuyorsunuz

6
1
yanıtYanıtla
sait paçal (manav):

Bu işler haram evladım ne güzel işin var. İşinde devam et

4
1
yanıtYanıtla
z:

Futbol helalmi

yanıt1
yanıt4
Eski Futbolcu:

Futbol bi din sahalar bi beşik antronerler din adamlari futbolcular birer murid fanatik taraftarlar ise bu dinin kulcuklari :)

yanıt3
yanıt0
iğneci:

500. 000 bunun için paramı, zaten adam 20 yıla yakındır profesyonel futbolcu trilyonları var

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title