Haberler

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

TKBL ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü'nün Antrenörü Kaan Artun, "Ceyhan Belediyesi yenilgisi karşısında aldığımız notlara dikkat ederek Kayseri maçına daha ciddi hazırlanacağız." dedi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü'nün Antrenörü Kaan Artun, "Ceyhan Belediyesi yenilgisi karşısında aldığımız notlara dikkat ederek Kayseri maçına daha ciddi hazırlanacağız" dedi.

Artun, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta Ceyhan Belediyesi deplasmanında 113-91'lik skorla mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Ceyhan Belediyesi maçının skoru oldukça yüksek bir karşılaşma olduğunu ifade eden Artun, "Ceyhan Belediyesi maçında sezonun en yüksek skorunu yakaladık fakat rakibin sayı atmasına engel olamadık. Sonuç karşısında üzüldük. Ceyhan Belediyesi yenilgisi karşısında aldığımız notlara dikkat ederek Kayseri maçına daha ciddi hazırlanacağız" dedi.

Ligde beşinci haftayı geride bıraktıklarını ve fikstürde zorlu sürece girildiğini belirten Artun, şunları kaydetti:

"Bizim için zorlu sürecin başlangıcı Ceyhan Belediyesi deplasmanıydı. Buradan mağlubiyetle döndük. Ancak bundan sonra yapacağımız çalışmalar ile önümüzdeki müsabakalara daha dikkatli hazırlanacağız. Ceyhan Belediyesi deplasmanı bizim için geride kaldı. Artık iç sahada oynayacağımız Kayseri Kaski maçına hazırlanıyoruz. Önümüzdeki süreçte oynayacağımız altı maçın üçünü iç sahada oynayacağız. Burada taraftar desteğine ihtiyacımız var. Samsun'daki tüm basketbol sevenleri bize destek olmaya davet ediyorum. İç saha mücadelelerinde yalnız kalmak istemiyoruz."

Samsun Basketbol Kulübü oyuncusu Melike Bakırcıoğlu ise zor bir deplasmandan ağır yenilgiyle döndüklerini söyledi.

Rakip takım karşısında zayıf müdafaa yaptıklarını ifade eden Bakırcıoğlu, "Bu maçta takım olarak savunmada eksikliğimizin olduğunu gördük. Bunu telafi edeceğimize inanıyorum. Bu maç artık geride kaldı. Önümüzde çok önemli Kayseri Kaski maçı var. Rakibimiz çok iyi, kuvvetli bir takım. Seyircilerimiz önünde oynadığımız maçlar, bizim çok önemli ve üzerimizde sorumluluk hissettiğimiz maçlar. İç sahada oynayacağımız bu maça galibiyet hedefi ile çıkacağız. Taraftarlarımızdan isteğimiz bu önemli maçta bizi yalnız bırakmamalarıdır. Taraftarlarımızın coşkulu desteğini her zaman yanımızda görmek istiyoruz."

- SAMSUN

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

Melih Gökçek 'Arsaları sattım' dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Melih Gökçek "Arsaları sattım" dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

Bakmadan Geçme

Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman, nerede çekildi? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi ne zaman, nerede çekildi? 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olay ne, nerede oldu? Şahıslar tutuklandı mı? 2024 Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak? YKS tercih kılavuzu 2024 ne zaman yayınlanacak? Gabriel Paulista saat kaçta İstanbul'a gelecek? Beşiktaş ile anlaşan Paulista ne zaman geliyor? Hz Yasuo neden hapse girdi? Mustafa Yavuz neden cezaevine girdi, sebebi ne? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! CİNSİYET NE ZAMAN BELLİ OLUR? Bebeğin cinsiyetini ne belirler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 14 Haziran BİM AKTÜEL! Bim'de bu hafta neler var? Dzeko Fenerbahçe'den gidiyor mu? Dzeko Fenerbahçe'den gidecek mi, hangi takıma gidecek? 13 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 12 Haziran günün maçları nereden izlenir? Ereğli Belediyesi hangi parti? Ereğli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 Zonguldak Ereğli yerel seçim sonuçları! Tuva Cihangir Atasever kimdir? Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever kaç yaşında, nereli?
Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title