Haberler

Türkiye Bursaspor'un Altyapılardaki Başarısını Konuşuyor

Bursaspor'da Avrupa Şampiyonu olan U-15 takımının ardından, U-17 takımı da finalde Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı.

Bursa spor'da Avrupa Şampiyonu olan U-15 takımının ardından, U-17 takımı da finalde Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı. Bursa spor'un Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, başarının 4 yıllık planlı bir çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.

Bursa spor'un altyapı kategorilerindeki takımları Türk futboluna damgasını vurmaya devam ediyor. Kazandığı başarılar ile Bursa'nın beğenisini toplayan alt yapı takımları spor kamuoyununda dikkatini çekti.

"BU OYUNCULAR DÜNYA FUTBOLUNA DAMGA VURACAK"

4 yıllık planlı ve programlı çalışmanın meyvelerini yavaş yavaş topladıklarını belirten Bursaspor'un Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, "Altyapı olarak adımızdan söz ettirmeye başladık. Bu başarılar, aldığımız kupaların asıl amacı A takıma tam donanımlı oyuncu yetiştirmek. Biz bu konuda yönetim olarak son derece iddialıyıyız. Çok önemli oyuncular gelecek, dünya ve Türkiye yıldızı oyuncular gelecek. Ertuğrul Sağlam gibi bir hocamız olduğundan dolayı bundan bahsediyoruz. Bunun meyvelerini almaya devam edeceğiz. Bursaspor alt yapısından gelen oyluncular dünya ve Türk futboluna damgasını vuracak oyuncular olacağını iddia ediyoruz" dedi.

"U-17 TAKIMDAN MİLLİ TAKIMA 9 TANE OYUNCU VERİYORUZ"

U-17 takımının geçen sene U-16 kategorisinde şampiyon olduğunu hatırlatan Kocaman, "Bu takımdan 9 tane milli takıma oyuncu veriyoruz. Burda sadece dışarıdan 3 tane oyuncumuz var. Bu

da bizi sevindiren ayrı bin unsur. Bu çocukların çok iyi bir Bursaspor sevgisi Bursasporluluk ruhunda yetişmeleri bizi son derece mutlu ediyor" diye konuştu.

"BİNLERCE OYUNCU İZLEDİK"

Yeni sezon için binlerce futbolcu takip ettiklerini ifade eden Necmettin Kocaman "Hocalarımız hala maçları takip ediyorlar. Tüm kategorilerde 10-11 tane oyuncu almayı düşünüyoruz. Kısa sürede kadromuza katacağız. Bazı futbolcularımızın hala turnuvaları devam ediyor. O turnuvaların bitmesini bekliyoruz. Bizim Bursaspor'a alacağımız oyuncularda çıta çok yükselmiştir. Türkiye şampiyonu olan bir alt yapı var. Gelecek vaad eden oyuncuları tercih ediyoruz. Çok kolay futbolcu yetişmiyor" şeklinde konuştu.

"BİR SONRAKİ SENE A TAKIMDA 4-5 TANE OYUNCU OLACAKTIR"

Zaman zaman altyapılardaki bazı futbolcuların A takım ile antrenmanlara çıktığını söyleyen Necmettin Kocaman, "Bu sene değil ama bir sonraki sene 4-5 tane futbolcumuzun A takımda oynayacağını düşünüyoruz. Bunun kararını tabiki teknik direktörümüz verir. Bizim hedefimiz budur" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Necmettin Kocaman Bursaspor Türkiye Spor Haberler

Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın! Çatıya sıçrayan alevler söndürüldü

Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın! Çatıya sıçrayan alevler söndürüldü

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title