Haberler

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde (Tbbl) Mücadele Eden Panküp-ted Kayseri Kolejspor, Ceyhanspor'dan İlsu Darıcıoğlu ve Galatasaray'dan Gülçin Cantekin ile Birer Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde (TBBL) mücadele eden Panküp-TED Kayseri Kolejspor, Ceyhanspor'dan İlsu Darıcıoğlu ve Galatasaray'dan Gülçin Cantekin ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Panküp-TED Kayseri Kolejspor kulüp binasında düzenlenen imza töreninde açıklamada bulunan Başkan Ömer Yağmur, yeni transferlerle takımın hedefine doğru ilerlediğini belirterek, İlsu Darıcıoğlu ve Gülçin Cantekin'e Kayseri'yi tercih ettikleri için teşekkür ettiğini söyledi.

Ceyhanspor'dan Panküp-TED Kayseri Kolejspor'a transfer olan İlsu Darıcıoğlu, böyle büyük bir kulübe transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "İki yıldır takımı tanıyordum ve bu takımda oynayan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Kayseri'yi tercih ettim. İnşallah taraftarlarla beraber en iyi yerlere gelmeye çalışacağız" diye konuştu.

Galatasaray'dan transfer olan Gülçin Cantekin ise, Kayseri'ye gelmesindeki büyük etkenlerden bir tanesinin Panküp-TED Kayseri Kolejspor'un bayan basketboluna yaptığı yatırım olduğunu söyleyerek, "Çok iyi hedeflerle buraya geldim. İnşallah çok iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Daha sonra İlsu Darıcıoğlu ve Gülçin Cantekin, kendisini bir yıllığına Panküp-TED Kayseri Kolejspor'lu yapan sözleşmeye imza attı.

(SE-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title