Haberler

Türkiye 700. Golü Bekliyor

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı'nın Letonya ile yarın yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçında atacağı ilk gol tarihteki 700. golü olacak.

A Milli Futbol Takımı'nın Letonya ile yarın yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçında atacağı ilk gol tarihteki 700. golü olacak. 92 yıllık tarihinde yaptığı 526 maçta 699 gol atan Türk Milli Takımı, 700. gole çok yakın. Ay-yıldızlı ekibin atacağı ilk gole imza koyacak futbolcu, aynı zamanda milli takım tarihine de geçecek.

600.GOL ARDA'DAN

Türk Milli Takımı'nın tarihteki ilk golünü Zeki Rıza Sporel, 100. golünü Mustafa Ertan, 200. golünü Osman Arpacıoğlu, 300. golünü Uğur Tütüneker, 400. golünü Sergen Yalçın, 500. golünü Fatih Tekke, 600'üncü golünü de Arda Turan attı.

65.GOL BURAK'TAN

Türkiye'nin tarihteki 650. golünü Burak Yılmaz attı. 2014 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 26 Mart 2013'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Macaristan ile yapılan ve 1-1 biten maçta 63. dakikada ay-yıldızlı ekibi 1-0 öne geçiren Burak Yılmaz, Türk Milli Takımı'nın tarihteki 650. golü kaydetti.

BURAK EFSANELERİ YAKALAYACAK

A Milli Futbol Takımı'nın golcüsü Burak Yılmaz, Letonya filelerini havalandırması durumunda ay-yıldızlı efsanelerden Metin Oktay, Cemil Turan ve Nihat Kahveci'nin gol sayısına ortak olacak. A Milli Takım formasıyla 18 golü bulunan Burak Yılmaz, 19 gollü Metin Oktay, Cemil Turan ve Nihat Kahveci'ye bir gol uzaklıkta bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

Burak Yılmaz Türkiye Letonya Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (11)

urfalı ibo:

burak yılmaz atmasında kim atarsa atsın inşallah letonya kendi kalesine atar. Çünkü o atarsa çok şımarıyor medya denen pisliklerde yere göğe sığdıramıyor o yüzden letonya kendi kalesine atsın isterim yada burak harici herhangi bir oyuncu atsın. . . . . . :)

3
2
yanıtYanıtla
PennyCcw:

CENK TOSUN''U ALMAYAN MILLI TAKIM YONETIMI VARKEN GOL MOL ATILMAZ

2
2
yanıtYanıtla
FBli:

Terim denen sözde teknik direktör gs ye yalakalık yapcam diye formsuz oyuncularını kadroya alıyor Umut, Balta Hakan bunlar ne zaman top oynamış ta bu formayı haketmiş kadro açıklanıyo bunları başa yazıyo Cenk alınmalıydı ama Beşiktaş ta oynadığı için kaybetti bu hakkı isterse her hafta hattrick yapsın yatan Umut kadroya girer

3
0
yanıtYanıtla
avanoz:

yusf erdoğan atar

0
0
yanıtYanıtla
ELLİSEKİZ:

BU 700. GOL İÇİN GOL ATAMAZ BU TAKIM. BEN ATACAM BEN ATACAM DİYE ATILAN ŞUTLAR AUT OLACAK.

0
0
yanıtYanıtla
milli takım:

burak atar kesin

0
0
yanıtYanıtla
Tek Takım Tek Yürek:

Sabri atar :)

0
0
yanıtYanıtla
1903:

olay milliyse takim tutulmaz peki terim neden yillardir gs milli takimi kurmaya calisiyo cenk formdayken umut ne ayak.

0
0
yanıtYanıtla
avrupali:

kac gol yedik toplam onuda yazsaydiniz

0
0
yanıtYanıtla
yarali:

yavrum burakin 700 u ncu golu atmayi kurubtan cikamiyorsunuz birde futbolcu ismi var uzerinizde hic bir varlik gosderemiyen bir miliyi takim var spor bakaninin yerinde olayim kaldirirm mili takimi yeter utanc duyudumuz rezile donmeden kaldir miliyi takimi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title