Haberler

Fenerbahçe Ülker, PGE Turow'u 89-74 Mağlup Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague C Grubu 7. hafta maçında, Polonya temsilcisi PGE Turow'u 89-74 mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague C Grubu 7. hafta maçında, Polonya temsilcisi PGE Turow'u 89-74 mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan mücadele Kenan Sipahi, Andrew Goudelock, Bogdan Bogdanovic, Jan Vesely ve Semih Erden beşiyle başlayan Fenerbahçe Ülker Goudelock, Vesely ve ve Bogdanovic'in basketleriyle ilk iki dakikada 6-0 öne geçti. Skor 12-0 olana kadar potasını sayıya kapatan sarı-lacivertliler, ilk beş dakikada 19-2'lik skor üstünlüğü elde etti. Goudelock'ın 8, Bogdanovic'in 7 sayı attığı ilk çeyrek, Melih Mahmutoğlu'nun son saniye üçlüğüyle bitti. (26-12)

Fenerbahçe Ülker, ikinci periyoda da Emir Preldzic'in smacıyla başladı. İlk çeyrekte genç oyun kurucu Berk Uğurlu hariç tüm oyuncularına süre veren Fenerbahçe Ülker, Nemanja Bjelica ve Luka Zoric'in de oyuna dahil olmasıyla periyodun ilk beş dakikasını 40-23 galip tamamladı. Konuk ekipte Michal Chylinski ve Chris Wright'ın devreye girmesi, rakibe periyodun son bölümünde 9-2'lik seri getirdi ve devre, 48-36 Fenerbahçe üstünlüğü ile tamamlandı.

Konuk ekip, üçüncü çeyreğe de Nemanja Jaramaz ve Vlad Moldoveanu'nun üçlükleriyle başladı. Üç sayı çizgisinin gerisinde ritim tutturan Polonya temsilcisi, 25. dakikada skoru 55-48'e kadar getirdi. Fenerbahçe Ülker, bu dakikada Ricky Hickman'ı devreye sokup Jan Vesely ile savunma sertliğini arttırdı ve son periyoda 65-53 galip girdi. Son periyodun ilk iki dakikasında Bjelica, Hickman ve Zoric'in sayılarıyla 9-1'lik seri bulan Fenerbahçe Ülker farkı yeniden 20 sayıya çıkardı. Kaln bölümde farkın 12 sayının altına inmesine vermeyen sarı-lacivertliler

salondan 89-74 galip ayrıldı.

Bu sonuçla grupta 5. galibiyetine imza atan Fenerbahçe Ülker'de Goudelock 21, Bjelica 16, Hickman 11, Vesely ve Zoric de 10'ar sayı attı.

Fenerbahçe Ülker, gruptaki 8. maçında 4 Aralık Perşembe günü sahasında Panathianikos'u ağırlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ülker Jan Vesely Polonya Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title