Haberler

    Türk Telekom 78-72 BAXI Manresa

    Türk Telekom karşılaşmada 2. dakikayı 6-2 önde geçerken, konuk ekip Tomas ile bulduğu 3 sayılık basketlerle 7. dakikada skoru eşitledi: 15-15. TürkTelekom'un top kayıplarını iyi değerlendiren İspanya temsilcisi, ilk periyodu 23-22 önde tamamladı.

    Türk Telekom karşılaşmada 2. dakikayı 6-2 önde geçerken, konuk ekip Tomas ile bulduğu 3 sayılık basketlerle 7. dakikada skoru eşitledi: 15-15. Türk

    Telekom'un top kayıplarını iyi değerlendiren İspanya temsilcisi, ilk periyodu 23-22 önde tamamladı.

    İkinci periyodun başlarında iyi savunma yapan Türk Telekom, 13. dakikada (30-30) eşitliği sağladı. Dış atışlardan Tomas ve Nelson ile etkili olan İspanya temsilcisi, 18. dakikada 10 sayılık farka ulaştı: 34-44. Etkili oyununu sürdüren konuk ekip, soyunma odasına 50-41 önde gitti.

    Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Türk Telekom, Campbell, Muhammed Baygül ve Johnson ile bulduğu basketlerle 25. dakikada skoru yeniden eşitledi: 53-53. Muhammed Baygül'ün üç sayı çizgisinin gerisinden kaydettiği basketle öne geçen Türk Telekom, Fall ve Johnson'nun da boyalı alanda verdiği katkıyla son çeyreğe 65-59 önde girdi.

    Son periyodun ilk bölümünde iki takım da savunmaya ağırlık verirken Türk Telekom, Wiltjer'in sayılarıyla 37. dakikada farkı 11 sayıya (75-64) çıkardı. Kalan sürede rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Türk Telekom, müsabakadan 78-72 galip ayrıldı.

    Salon: Ankara

    Hakemler: Manuel Mazzoni (İtalya), Michal Proc (Polonya), Alexey Davydov (Rusya)

    Türk Telekom: Johnson 16, Muhammed Baygül 10, Fall 9, Wiltjer 22, Campbell 18, Hunter 3, Polat Kaya, Metin Türen, Şafak Edge

    BAXI Manresa: Jou 3, Nelson 17, Baez 2, Sakho 10, Tomas 26, Serrano 2, Vaulet 12

    1. Periyot: 22-23

    Devre: 41-50

    3. Periyot: 65-59

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Türk Telekom İspanya Nelson Haberler

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title