Haberler

Turgutluspor Teknik Direktörü İstifa Etti

Güncelleme:

TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk yarışında ikinci sırada olan Turgutluspor'un teknik direktörü Ramazan Çelik istifa etti. Çelik, takımın kadro dışı bırakılan oyuncusuyla ilgili yaşanan sorunlar nedeniyle ayrılmaya karar verdi.

TURGUTLU,

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun ilk yarısını şampiyonluk yarışında ikinci sırada tamamlayan Turgutluspor'da teknik direktör Ramazan Çelik görevinden istifa etti. Kırmızı-siyahlı takımı sürpriz şekilde zirve yarışına sokan Turgutlulu genç teknik adam, kendisi için zor olsa da ayrılmaya mecbur kaldığını söyledi. Sezon boyunca küçük sorunlar dışında Başkan Gökhan Akın'ın özverisiyle güzel bir çalışma ortamı yakaladıklarını söyleyen Çelik, açıklamasında, "Fakat anlam veremediğim bir şekilde ilk yarının son maçından sonra hiç bilgim olmadan takımın en fazla süre alan oyuncuların biri sportif direktörün raporu ve yönetim kurulunun onayıyla kadro dışı bırakıldı. Buna itiraz ettiysem de kabul görmedi. Yerine transfer yapılacağı söylendi ama sonra transfer yapılmayıp lige bu şekilde devam edileceği belirtildi. Bazı şeylere mecbur bırakıldık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ramazan Çelik Turgutluspor Teknik Direktör Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title