Haberler

Tümer Metin, Beşiktaş'ın Yeni Hocasının Abdullah Avcı Olacağını İma Etti

Güncelleme:

beIN Sports yorumcusu ve eski futbolcu Tümer Metin, Başakşehir-Beşiktaş maçı sonrasında Abdullah Avcı ve Beşiktaş ile ilgili sürpriz bir iddiada bulundu.

Tümer Metin, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olacağını ve Okan Buruk'un da Medipol Başakşehir başına geçeceğini iddia etti.

Beşiktaş'ta herkes Şenol Güneş sonrasında siyah beyazlı takımı kimin çalıştıracağını merak ediyor. Konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluş beIN Sports yorumcularından Tümer Metin çok konuşlacak bir iddiada bulundu. Tecrübeli yorumcu, Süper Ligde iki kulüpte sürpriz teknik direktör değişikliklerinin olabileceğini söyledi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in sezonun sona ermesiyle birlikte A Milli Takım'ın başına geçecek olması nedeniyle Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörünün kim olacağı merakla bekleniyor.

TÜMER METİN'DEN FLAŞ İDDİA

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörüyle ilgili olarak beIN SPORTS yorumcusu olan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tümer Metin, flaş bir iddia ortaya attı.

Tümer Metin canlı yayın sırasında, "Okan Buruk sezon sonunda Başakşehir'e gider" iddiasını ortaya attı. Bunun üzerine Şansal Büyüka, "Abdullah Avcı'yı ne yaptın?" dedi.

Tümer Metin, Beşiktaş'ın Yeni Hocasının Abdullah Avcı Olacağını İma Etti

"BEŞİKTAŞ MAÇI SONRASI SÖYLERİM"

Tümer Metin ise, "Abdullah Hoca'nın ne olacağını önümüzdeki pazartesi söylerim size. Beşiktaş maçından sonra söylerim" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'nın adı bir süredir Beşiktaş ile anılıyordu. Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman'ın 'yerli hoca istiyoruz' açıklamasının ardından Avcı'nın ismi Beşiktaş ile daha yüksek sesle anılmaya başlanmıştı.

Abdullah Avcı'nın kariyeriyle ilgili kararını Başakşehir ile sezonu nerede tamamlayacağı konusu belirleyecek. Tecrübeli teknik adamın takımıyla şampiyonluk yaşaması halinde Başakşehir'de kalacağı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Tümer Metin Başakşehir Beşiktaş Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: Bingöl, Karlıova, Muş ve Bitlis'te deprem riski var

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: Bingöl, Karlıova, Muş ve Bitlis'te deprem riski var

Bakmadan Geçme

İsrail Mısır savaş mı çıktı? İsrail Mısır son durum ne? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off muhtemel rakipleri! Galatasaray play-off'ta seri başı mı? Kerem Demirbay şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Kerem Demirbay podyum müziği ne? #127942 #127926 Nelsson şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Nelsson podyum müziği ne? #127942 #127926 Tete şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Tete podyum müziği ne? #127926 #127942 Ndombele şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Ndombele podyum müziği ne? #127942 #127926 Davinson Sanchez şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Davinson Sanchez podyum müziği ne? #127942 #127926 Abdülkerim Bardakcı şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Abdülkerim Bardakcı podyum müziği ne? #127942 #127926 Köhn şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Köhn podyum müziği ne? #127942 #127926 Muslera şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Muslera podyum müziği ne? #127942 #127926 Berkan Kutlu şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Berkan Kutlu podyum müziği ne? #127942 #127926 Torreira şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Torreira podyum müziği hangisi? #127942 #127926 Barış Alper Yılmaz şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Barış Alper Yılmaz podyum müziği hangisi? #127942 #127926 Galatasaray şampiyonluk kutlamasında hangi şarkıcılar konser verecek? Simge var mı? #127926 #127942 Zaha şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Zaha podyum müziği hangisi? #9917 #127926
Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

500

Yorumlar (11)

TÜRBÜN.....:

A. avcı BİZDEN UZAK ALLAHA YAKIN OLSUN GUTİ ye ŞANS VERİLMELİ OLMAZSA SERGEN.

6
4
yanıtYanıtla
Vay arkadaş:

Abdullah Avcı olmaz beşiktaşa sergen olmalı çok zeki biri başarılı olur

6
2
yanıtYanıtla
jjjjj:

ali ihsan yavuzun ''tüm usulsüzlükler ortadayken'' dediği usulsüzlkleri biri bana açıklayabilir mi cidden merak ediyorum??

5
2
yanıtYanıtla
zaman çalınıyor, hakem uyuyor..:

''Dervişin fikri neyse zikri de o '' derler. . Daha ne kadar zaman çalınacak. .

yanıt0
yanıt0
HERKES İŞİNE BAKSIN..:

ÇARŞI, BESLEMELERE DE KARŞI. . BOŞ BETONLARIN KULÜBE ADAMI BEŞİKTAŞ''A UYMAZ. .

1
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıneerergfghgnbn:

TURKIYEDE KULUBLERIN DURUMUNU BILEN IYI HOCA 3 BUYUK TAKIMA GELMEZ SUAN . . . BESIKTAS MAASLARI ZOR ODUYOR . . SENOL HOCAYA NEDEN SES CIKARMADILAR CUNKU ODA MAASINI ALAMIYOR . . SEN OLSAN GIDERMISIN

3
3
yanıtYanıtla
ALİ:

BAŞAKŞEHİRİ ŞAMPİYON YAPSIN ÖYLE GİTSİN

3
3
yanıtYanıtla
tenisçi:

yanlış hatırlamıyorsam Abdullah Avcının sözleşmesi yenilenmişti. bu durumda sözleşme süresi bitmeden Abdullah Avcının kendi inisiyatifiyle bjkye gelebilmesi mümkün gözükmüyor. ancak başakşehir kulübüyle sözleşmenin karşılıklı olarak fesih edilmesi halinde böyle bir durum gerçekleşebilir ki başakşehir yönetiminin Abdullah Avcı gibi başarılı bir teknik adamdan kolay kolay vazgeçebileceklerini pek zannetmiyorum.

4
0
yanıtYanıtla
sarı kırmızı:

Abdullah avcı seneye şampiyonlar ligi oynayacak istanbul dururken bjk de ne yapsın

2
0
yanıtYanıtla
baya:

BEŞİKTAŞ BU KADAR SAKİN FUTBOL OYNAYAMAZ O YÜZDEN BU ADAM OLMAZ.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title