Haberler

Tt Arena'da Moral Gecesi!

Spor Toto Süper Lig 22.hafta Maçında Galatasaray Sahasında Bucaspor'u Konuk Edecek.

Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçında Galatasaray sahasında Bucaspor'u konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da oynanacak maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Lig TV'nin naklen yayınlayacağı mücadeleyi Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. BAROS İLK 11'E Devre arasında Antalya'daki kampa katılmayarak Hagi'nin tepkisini çeken ve Rumen teknik adamla arasına kara kedi giren Baros, Bucaspor maçıyla birlikte beyaz sayfa açıyor. Hücum hattında Kewell ve Arda'nın forma giyemeceğinin kesinleşmesi sonrasında Hagi'nin "Bu hafta onbirde başlıyorsun" dediği Çek golcünün hafta boyunca yapılan çalışamalarda bir hayli hırslı olması dikkat çekti. 9 golle takımının en çok gol atan futbolcusu olan Çek yıldız, Bucaspor maçında Stancu ile birlikte görev yapacak. Sarı kırmızılı ekipte Juan Pablo Pino, Arda Turan ve Hakan Balta'nın tedavileri sürerken; Sabri Sarıoğlu'nun durumu maç saatinde netlik kazanacak. BUCASPOR'DA EKSİK ÇOK Spor Toto Süper Lig'de henüz deplasmanda galibiyeti bulunmayan Bucaspor, bugün Galatasaray'a konuk olacak. Bucaspor'da Galatasaray maçı öncesi bir şok daha yaşandı. Başarılı defans oyuncusu Gomes de cumartesi günkü zorlu 90 dakikada forma giyemeyecek. Seyit Mehmet Özkan Tesisleri'nde yapılan antrenmana çıkan Gomes, sakatlığı nüksedince çalışmayı yarım bıraktı. Sağlık ekibi tarafından muayene edilen Gomes'in arka adalesinde ödem oluştuğu belirtildi. Gomes'in yanı sıra sakatlığı süren Ali Kuçik ile cezalı Koray ve Leko'da yer almayacak.

MUHTEMEL 11'LER GALATASARAY Zapata

Sabri

Cana

Servet

Hakan

Neill

Yekta

Culio

Kazım

Stancu

Baros

BUCASPOR Londak

Serkan

Orhan Ak

Ediz

Mulemo

Kamil Ahmet

Ragıp

Mendy

Samet

Erkan

Beto

STAT: Türk Telekom Arena

SAAT: 19:00

HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

YAYIN: Lig TV & Sporx.com Canlı Anlatım G.SARAY TEK TEK KAZANDI Süper Lig'de ilk kez bu sezon mücadele eden Bucaspor ile geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası play-off turunda karşılaşan Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda 2-1 yendiği rakibini elemişti. Galatasaray, bu sezon da lig tarihinde ilk kez karşılaştığı Bucaspor'u deplasmanda 1-0 yendi ve son 2 sezonda rakibiyle oynadığı 2 resmi karşılaşmayı da tek farklı skorlarla kazanmış oldu. 4 BÜYÜKLERDEN PUAN ALAMAYAN TEK TAKIM Lig tarihinde ilk kez mücadele eden Bucaspor bu sezon Süper Lig'de dört büyüklerle oynadığı 5 maçı da kaybetti. Sahasında Beşiktaş ve Galatasaray'a 1-0 yenilen Bucaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 5-2, Trabzonspor'a 2-0, Beşiktaş'a 5-1 mağlup oldu. Böylece bu sezon dört büyüklerden puan alamayan tek Anadolu takımı Bucaspor oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title