Haberler

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında MKE Ankaragücü-Gaziantep FK maçında İspanyol hakem VAR olarak görev yapacak

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Gaziantep FK karşılaşmasında İspanyol hakem Mario Melero Lopez, VAR hakemi olarak görev yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni karar aldığı yabancı VAR hakemi uygulaması ilk kez bu müsabakada uygulanacak.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü- Gaziantep Fk karşılaşmasında İspanyol hakem Mario Melero Lopez, VAR hakemi olarak görev yapacak. |

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün saat 16.00'da MKE Ankaragücü - Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Gökhan Barcın ile Abdullah Uğur Sarı yapacak. Maçın 4. hakemi de Yiğit Arslan olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni karar aldığı yabancı VAR hakemi uygulaması ilk kez bu müsabakada uygulanacak. Mücadelenin VAR koltuğunda İspanyol hakem Mario Melero Lopez oturacak. AVAR'da da Arda Kardeşler, Abdullah Bora Özkara ve Koray Gençerler görev yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig MKE Ankaragücü Gaziantep FK Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title