Haberler

Trap-Skeet Yarışmaları Yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulusal Başkanlık Kupası ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bahar Kupası Trap & Skeet Yarışmaları, Yakaköy Atıcılık Poligonu'nda yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Atıcılık İhtisas Kulübüyle organize ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulusal Başkanlık Kupası ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bahar Kupası Trap & Skeet Yarışmaları, Yakaköy Atıcılık Poligonu'nda yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, trapta 30, skeette 22 kişinin yarıştığı iki şampiyonada elemeler dahil toplam 125 plak atıldı.

Müsabakalara İzmir, Antalya, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Aydın illerinden sporcular katılırken, büyük erkekler skeette sıralama Ajlan Akatlar, Durmuş Muhtaroğlu, Fuat Çakar şeklinde oluştu. Büyük bayanlarda Melis Giraud, genç erkeklerde Güngör Çolakoğlu ilk sırayı aldı. Trapta, Öner Civan, Suat Aynas ile Fevzi Dalağan ilk üç sırayı paylaşırken, genç erkelerde Hasan Çavlı, genç bayanlarda Aline Mulino rakiplerini geride bırakmayı başardı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bahar Kupası'nda büyük erkekler skeette Ali Çınardalı, Fuat Çakar ve Cahit Muhtaroğlu ilk üç dereceyi elde etti, Trapta Öner Civan, Serhat Avcı ve Fevzi Dalağan mutlu sona ulaştı. Her iki şampiyonada dereceye girenlere madalya ve belgeleri, İzmir Atıcılık İl Temsilcisi Melih Akbaşoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Spor Okulları ve Ar-Ge Sorumlusu Hüsnü Oral tarafından verildi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title