Haberler

Trabzonsporlu Sapara'dan Uzun Sözleşme İsteği

Teknik direktör Şenol Güneş'in yabancı ağırlıklı kadroyu azaltma operasyonu çerçevesinde gönderilebilecek futbolcular arasında yer alan Sapara'nın Trabzonspor'dan Orduspor'a transferi, 'sözleşme süresi' engeline takıldı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in yabancı ağırlıklı kadroyu azaltma operasyonu çerçevesinde gönderilebilecek futbolcular arasında yer alan Sapara'nın Trabzonspor'dan Orduspor'a transferi, 'sözleşme süresi' engeline takıldı.

2,5 YIL İSTEDİ

Trabzonspor'da sezon başında iyi bir çıkış yakalayan ancak Adrian'ın forma girmesiyle adeta gözden düşen Slovak futbolcu Marek Sapara'yı Gaziantepspor, Karabükspor ve Orduspor'un ısrarla istemesi üzerine Şenol Güneş, gidişine onay verdi. Sapara'nın tercihini Gaziantepspor'dan yana kullanmasına rağmen en yüksek teklifi Orduspor verince Trabzonspor, mor beyazlı kulüple anlaşmaya vardı.

Sapara ile de görüşen Orduspor, Slovak oyuncunun 2.5 yıllık sözleşme istemesi üzerine düşünmek için süre istedi. Sapara'ya 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme teklif eden Orduspor'un, Hector Cuper'in çok istediği oyuncuyu renklerine bağlamak için her türlü fedakarlığı yapacağı belirtildi.

FERHAT'A SÜRPRİZ TALİP

Trabzonspor'da sadece ligin ilk maçı olan Karabükspor karşılaşmasında 30 dakika süreyle forma şansı bulan, daha sonra Şenol Güneş tarafından adeta unutulan Ferhat Öztorun'a, Orduspor'un ardından Beşiktaş'da talip oldu. Ferhat'la görüşen siyah beyazlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Trabzonspor'la da temasa geçeceği belirtildi.

Marek Cech'in takıma girememesine rağmen Emerson'un ardından yedek bekleyen Ferhat'ın da gitmeye sıcak baktığı vurgulandı. Ancak Şenol Güneş'in Emerson'un herhangi bir sakatlığı durumunda sol kanadın alternatifsiz kalacağını düşünerek, bu mevkiye oyuncu transfer etmeden Ferhat'ın gidişine onay vermeyebileceği öğrenildi.

YAĞMUR ALTINDA ANTRENMAN

Trabzonspor, Antalya kampındaki çalışmalarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. İzinli olan Henrique ve Alanzinho, izinsiz olarak kampa katılmayan Colman, takımdan ayrı çalışan Barış Özbek ile milli takımda bulunan Zokora ve Bamba antremanda yer almadı.

Büyük bölümü yağmur altında gerçekleştirilen antrenmana Şenol Güneş çok fazla müdahale etmedi, çalışma yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın yönetiminde gerçekleşti. Kondisyona dayalı istasyon çalışması gerçekleşüiren bordo mavililer daha sonra iki takım halinde şut yarışması yaptı. Onur'un takımı Tolga'nın takımını 3–1 mağlup etti, kaybeden takım oyuncuları arkadaşlarının alkışları arasında mekik ve şınav çekti. Antrenman minik kalelerle yapılan taktik antrenmanıyla sona erdi.

COLMAN İÇİN NOTER TESPİTİ

Trabzonspor'un 29 Aralık'ta başladığı Antalya kampına izinli olmamasına rağmen zamanında katılmayan Colman için bu sabahki antrenman öncesinde noter tespiti yapıldı. Sabah antrenmanının yapıldığı sahaya gelen noter, Colman'ın çalışmada olmadığını tespit ettikten sonra ayrıldı. Arjantinli oyuncuya Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda günlük 10 bin euro ceza verilebileceği bildirildi.

SAHA DEĞİŞTİ

Trabzonspor, Antalya'da antrenman yaptığı sahayı değiştirdi. Kamptaki ilk iki antrenmanını bu yıl inşa edilen Gloria Football Center'da yapan bordo mavililerde Şenol Güneş, ilk kez Trabzonspor'un antrenmana çıktığı sahaların zemininin çok sert olduğunu belirterek değiştirilmesini istedi. Güneş'in, yeni ekilen çimlerin boyunun kısa olması nedeniyle sakatlık olabileceği endişesiyle sahaların değiştirilmesini istemesi üzerine bu sabahki antrenman Belek merkezinde bulunan Gloria Sport Center'de yapıldı.

EMERSON TEMPO ARTIRDI

Sakatlığı nedeniyle Antalya'daki ilk antrenmana çıkmayan, dün akşamki çalışmayı da düz koşuyla tamamlayan Emerson, bu sabahki antrenmanda da fizyoterapist Dursun Işık kontrolünde takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Emerson'un düne göre koşu temposunu artırdığı, 2 Ocak'tan itibaren de takımla birlikte çalışmalara başlamasının beklendiği öğrenildi.

GİRAY TURP GİBİ

Antrenmanda göğüs kafesine aldığı darbe sonucu ağrı hisseden ve hastanede kontrolden geçirilen Giray Kaçar, bu sabahki antrenmanda hırsıyla dikkat çekti. Tempolu koşuları büyük başarıyla yapan Giray'ın herhangi bir probleminin bulunmadığı vurgulandı.

İKİ ANTRENMAN İPTAL

Şenol Güneş, bu akşam ve yarın sabah yapılması gereken antrenmanları iptal ederek futbolcularına yeni yıl izni verdi. Aileleriyle birlikte Antalya'ya gelen bordo mavili oyuncular, kamp yapılan otelin yılbaşı eğlencesine katılacak. Trabzonspor çalışmalarını yarın (1 Ocak) saat 17.30'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

FOTOĞRAF - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title