Haberler

Trabzonspor Yönetim Kurulu ve Kurullar Mazbatalarını Aldı

- Trabzonspor Yönetim Kurulu ve kurullar mazbatalarını aldıTRABZON - Trabzonspor'da 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulunda göreve gelen yönetim kurulu ve kurullar mazbatalarını aldı.

- Trabzonspor Yönetim Kurulu ve kurullar mazbatalarını aldı

TRABZON - Trabzonspor'da 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulunda göreve gelen yönetim kurulu ve kurullar mazbatalarını aldı.

Trabzonspor'un yeni idari binasında gerçekleştirilen törene Divan Başkanı Ali Sürmen, yönetim kurulu üyeleri, kurul başkanları ve üyeleri katıldı. Mazbataları yönetim kurulu üyeleri adına Ömer Sağıroğlu aldı. Ardından yeniden göreve seçilen Disiplin Kurulu Başkanı Raci Gençosmanoğlu, Denetim Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Sicil Kurulu Başkanı Osman Çavuşoğlu ile Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun ile kurul üyelerine mazbataları verildi.

Törende konuşan Ali Sürmen, "Trabzonsporumuzun Olağan Genel Kurulu yapıldı ve seçime tek listeyle giren yeni yönetim kurulu seçildi. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Trabzonspor camiasının beklentilerine cevap vermeleri yönünde önceki yönetim çalışmalarını da değerlendirerek umudumuzu yüksek tutuyoruz" dedi.

Ömer Sağıroğlu ise, sağduyulu bir ortamda gerçekleştirilen kongre için teşekkür ederek, "Trabzonsporumuz için hizmetimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Aralık Spor Haberler

Savaşta bir ilk! Ukrayna, Rusya'ya ait Su-57 savaş uçağını vurdu

Savaşta bir ilk! Ukrayna, Rusya'ya ait Su-57 savaş uçağını vurdu

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

YKS yabancı dil sınavı (YDT) saat kaçta? YDT sınavı hangi tarihte, ne zaman yapılacak? AYT kaçta bitiyor? AYT sınavı kaçta biter, kaç dakika sonra çıkılır? 9 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Haziran dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title