Haberler

Trabzonspor, Transfere Doymadı

Kulüp Başkanlığına Sadri Şener'in Gelmesinin Ardından Yeniden Yapılanmaya Giden Trabzonspor'da, Sezon Başından Bu Yana 25 Oyuncu Transfer Edildi.

Kulüp başkanlığına Sadri Şener'in gelmesinin ardından yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor'da, sezon başından bu yana 25 oyuncu transfer edildi.

En son bordo-mavili kulübün anlaşmaya vardığı Brezilyalı oyuncu Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzinho), sezon başından bu yana Trabzonspor'un 25. transferi oldu.

Sezon başında 22 oyuncu transfer eden Karadeniz ekibi, devre arasında Burundili Faty Papy ve Alanzinho'yu kadrosuna kattı. Ayrıca Belçikalı kaleci Ruud Boffin ile de gelecek sezon için anlaşmaya varıldı.

-EN YÜKSEK BEDEL GÖKHAN ÜNAL'A-

Trabzonspor, 25 oyuncu içerisinde en yüksek bedeli Kayserispor'dan alınan Gökhan Ünal için ödedi.

Bordo-mavililer, Gökhan Ünal'ı 6 milyon 250 bin Avro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı.

-25 OYUNCU-

Bordo-mavililerin transfer ettiği futbolcular şöyle:

1-Gustavo Colman, 2- Hrvoje Cale, 3- Ceyhun Gülselam, 4-Gökhan Ünal, 5-Rigobert Song, 6- Tony Sylva, 7-Promise Isaac, 8-Egemen Korkmaz, 9-Fatih Altundağ (Trabzon Karadenizspor), 10- Selçuk İnan, 11-Giray Kaçar, 12-Buğra Erdoğan (Kiralık Çaykur Rizespor verildi) 13- İsmail Özeren (Trabzon Karadenizspor), 14-Yakup Bugün (Altınorduya verildi) 15-Eren Görür (Trabzon Karadenizspor), 16-Abdulaziz Solmaz (Ankaragücüne verildi), 17-Selçuk Yıldırım (Trabzon Karadenizspor), 18-Mustafa Yumlu (Trabzon Karadenizspor), 19-Sami Büyüktopaç (Trabzon Karadenizspor), 20-Necdet Kaba (Trabzon Karadenizspor), 21-Zafer Aydoğdu (sözleşme fesh), 22-Christian Brüls, 23-Ruud Boffin, 24-Faty Papy, 25-Alanzinho

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title