Haberler

    Trabzonspor, Stoper Transferinde Sona Yaklaştı

    Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan ve bu noktada önceliğini stoper bölgesine veren Trabzonspor'un, tamamlanan sezonda Fransız ekibi Caen'de forma giyen Damien Da Silva'nın transferinde son aşamaya geldiği öğrenildi.

    Teknik direktör Ünal Karaman ile sözleşme imzalanmasının ardından gelecek sezon için iç ve dış transferde çalışmalara başlayan bordo-mavililer, ilk etapta sözleşmeleri sona eren Uğur Demirok, Jan Durica ile Tomas Hubocan'ın takımdan ayrılmalarının ardından stoper mevkiinde oluşan boşluğu doldurmak için harekete geçti. Bu noktada bir süredir girişimlerini sürdüren Trabzonspor'un 2017-18 sezonunu Fransız ekibi Caen'de tamamlayan 30 yaşındaki Fransız stoper Damien da Silva'nın transferinde son aşamaya geldiği kaydedildi.

    BONSERVİS BEDELİ YOK

    Transferde maliyeti düşük oyunculara yönelen, özellikle bonservissiz oyunculara yoğunlaşan bordo-mavililer, 30 Haziran'da Caen ile olan sözleşmesi sona erecek tecrübeli savunmacı ile prensipte anlaşmanın sağlandığı, sözleşmedeki son detayların görüşüldüğü ifade edildi. Aynı zamanda oyuncuya Türkiye'den farklı tekliflerin de olduğu vurgulandı. Damien da Silva, 2017-18 sezonunda Caen forması ile lig ve kupada toplamda 36 maçta 3 bin 161 dakika süre alırken, 4 de gol kaydetti.

    ULAŞIM SPONSORLUĞU YENİLENDİ

    Bu arada Trabzonspor Kulübü ile Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu arasındaki ulaşım sponsorluk sözleşmesinin yenilendiği açıklandı. Bordo-mavili kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu desteğinden dolayı Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy'a teşekkür ziyaretinde bulunarak, kulübümüzün Kurucu Başkanı Ali Osman Ulusoy'un adının yazılı olduğu formayı takdim etti. Hülya Ulusoy, kuruluşundan bugüne Trabzonspor'un yücelmesi için büyük çaba gösteren bir ailenin ferdi olmaktan ve Trabzonspor'a katkı sağlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu vurguladı" denildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ali Osman Ulusoy Trabzonspor Spor Haberler

    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

    Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

    G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

    G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

    Bakmadan Geçme

    Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 26 Mayıs Pazar hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
    Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

    Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title