Haberler

Trabzonspor Kartlardan Dertli

Güncelleme:

Deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Trabzon'da 9 oyuncu kart sınırında.

Deplasmanda Kasımpaşa ile pazartesi günü karşılaşacak olan Trabzonspor'da, zorlu maçlar öncesinde sarı kart sınırındaki oyuncu sayısının 9'a yükselmesi Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ı düşündürüyor.

3 MAÇ KADERİ BELİRLEYECEK

Trabzonspor'un Kasımpaşa, Beşiktaş ve Bursaspor maçları bir anlamda bordo mavililerin adeta ligdeki kaderini de belirleyeceği ifade edildi. 30 puanla 10'uncu sırada bulunan Karadeniz ekibi, sıralamada kendisinden üstte yer alan bu 3 takımla yapacağı maçları kazanarak kötü geçen sezonu en azından ilk 5 içinde bitirmeyi hedefledi.

9 OYUNCU SINIRDA

Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ı düşündüren en önemli konuların başında zorlu maraton öncesi ceza sanırındaki oyuncularının fazlalığı geliyor. Sakatlık ve formsuzluk nedeniyle geniş oyuncu kadrosunda bile ilk 11 çıkarmada zorluk çeken Kafkas, sürekli 11'de görev verdiği Olcan, Celustka, Zokora, Serkan ve Colman'ın yanı sıra Yasin, Janko, Soner ve Volkan'ın 3'er sarı kartı bulunması nedeniyle onları uyardı. Zorlu bir sürece girdiklerini belirten Kafkas, "Bu dönemde kimsenin takımı yalnız bırakmasını istemiyorum. Hele gereksiz yere kart görenin gözünün yaşına bakmam" diye konuştu.

CECH ZOR

Kupadaki Antalyaspor maçının ilk yarısında sağ baldırından sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Marek Cech'in Kasımpaşa maçında oynamasının zor olduğu belirtildi. Tolunay Kafkas'ın, vazgeçmediği oyunculardan Cech'i riske etmemek için Kasımpaşa maçında görev vermeyi düşünmediği ifade edildi. Son kararını yarın verecek olan Kafkas'ın Cech'in oynamaması halinde sol kanatta Emerson'u sahaya sürecek.

VOLKAN YİNE TEDAVİDE

Mersin İdman Yurdu maçında kadroya alınan Volkan Şen yine sakatlandı. Volkan, adalesindeki sorun nedeniyle kupadaki Antalyaspor kadrosunda yer almamıştı. Bu oyuncudan çok şey bekleyen ve özellikle antrenmanlarda sık sık istediklerini anlatan Tolunay Kafkas'ın Volkan ile yine özel olarak görüştüğü ve "Kendine dikkat et, iyi çalış. Senden çok şey bekliyorum" dediği ifade edildi. Volkan'ın tedavise yurt içinde devam edilecek.

HENRİQUE GOLÜ ATTI ÖDÜLÜ KAPTI

'TrabzonCell Ayın Futbolcusu' yarışmasını Şubat ayında Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique kazandı. TrabzonCell abonelerinin gönderdiği SMS'ler ve Facebook kullanıcılarının oylarıyla Şubat ayının futbolcusu seçilen Henrique ilk kez TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü kazanmış oldu. Brezilyalı oyuncu, Mersin İdman Yurdu deplasmanında attığı golle takımına galibiyeti getirmişti. Henrique'nin ödülünü Beşiktaş ile Avni Aker'de oynanacak maçtan önce alacağı belirtildi.

YOLCULUK YARIN

Trabzonspor, Kasımpaşa ile oynayacağı maç için yarın İstanbul'a gidecek. Sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılacak antrenmanın ardından 13.30'da İstanbul'a uçacak olan bordo mavililer maç saatini bekleyecek.

FOTOĞRAF - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

tolunay kafkas trabzonspor kasımpaşa trabzon Spor Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title