Haberler

Trabzonspor-Göztepe maçında VAR odasında skandal konuşma: Kes sesini

Güncelleme:

Süper Lig'de Trabzonspor'un evinde Göztepe'ye 1-0 yenildiği maçın 58. dakikasında Sörloth'un penaltı beklediği pozisyonla ilgili AVAR hakemi olan Kemal Yılmaz ile VAR hakemi Koray Gençerler arasında yaşanan diyalog ortaya çıktı.

Trabzonspor ile Göztepe arasında oynanan veev sahibi ekibin 1-0 yenildiği maçla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Mücadelenin 58. dakikasında Trabzonsporlu futbolcu Sörloth'un penaltı beklediği pozisyon sonrası VAR odasındaki hakemler arasında geçen diyaloglar ortaya çıktı.

"KES SESİNİ"

Star'ın haberine göre; Maçın AVAR hakemi olan Kemal Yılmaz, pozisyon için VAR hakemi Koray Gençerler'e "Fırat Aydınus'u çağırmalısın" dedi. Gençerler'in ise "İncelemeye gerek yok" cevabı verdiği ve ikili arasında sert tartışmaların yaşandığı kaydedildi. Gençerler'in sorumluluğun kendisinde olduğunu belirterek "Kes sesini" dediği, AVAR (Asistan VAR hakemi ) hakemi Yılmaz'ın da bunu rapor olarak MHK'ye ilettiği ifade edildi.

Trabzonspor-Göztepe maçında VAR odasında skandal konuşma: Kes sesini

Kaynak: Haberler.com / Spor

Koray Gençerler Kemal Yılmaz Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (40)

GS1905UA:

Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum bu sene hem Trabzonun hemde Galatasarayın üzerine oynuyacaklar bu çok belli çünkü Fenerin şampiyon olması lazım yoksa biter

26
28
yanıtYanıtla
ss:

yahu kaç senedir aynı ağlama aynı uydurma her sezon aynı muhabbet fb neden şampiyon olamıyor yıllardır madem her sezon fb kollanıyorda en büyük şikeci gs dır

yanıt11
yanıt4
BELHANDA:

TÜRK FUTBOLUNDA AMAÇ YALI ÇOCUĞUNU MU ŞAMPYON YAPMAK TÜM LİGLER ÇEKLMEİ BIRAKIN ŞİKEYLE ŞAMPYON OLSUNLAR

28
10
yanıtYanıtla
VAR, VAR MI ZAR:

tezgah tamam, VAR hikaye. Şikeciler yine iş başında. Bu kafayla Edirne''yi geçemiyoruz. .

31
3
yanıtYanıtla
1234:

sonra da yabancı kuralı derler ya abicim şu fenerbahçeyi türk futbolundan uzaklaştırın bakın nasıl düzeliyor herşey

yanıt16
yanıt14
BOŞKOY:

O YÜZDEN Mİ DÜN FENER DOĞRANDI

yanıt14
yanıt15
2010-2011 ŞAMPİYONU FENERBAHÇE:

2010-2011 kupasını geri verun ınga ınga ınga. A Spor sözde yorumcusu gerçekte fanatik hem gs li hem de ts li amigo olan Zeki Ts ne zaman zirveye göz kırpsa kafasını yumruğu indiriyorlar diyor. 2010-2011 sezonu en kirli sezondur diyo. Penaltı olayını bile Fenerin eski şampiyonluğuna bağlıyorlar. Kuyruk acısı var tabi 96-2004-2005-2011 yıllarından dolayı. Gs geçen sene hakemlerle şampiyon olurken neredeydin Zeki ? Sen ancak Fatih Terim''e yalakalık yap başka işe yaramazsın. Bu Zeki yi şutlayın artık .

12
11
yanıtYanıtla
FAZLA TRAŞ CİLDİ BOZAR.:

Hadi lan ordan şikebahçe Dünya alem sizin ne olduğunuzu öğrenmiş. gelip burda masal okuma. O yıl alnının akıyla Şampiyon Trabzonspordur.

yanıt13
yanıt13
Fanatik Fenerli:

Fenerbahçeye kumpas kuranların algısı yavaş yavaş kayboluyor, bu algı inandırıcılığını yitirdikçe ts ve cinconlar çıldırıyor ve o yüzden daha çok saldırıyorlar. Uefa bile Fenerbahçeye kumpas kurulduğunu anladı cezayı kaldırdı. Trabzonspor tüm zamanların en yüksek puanını 2010-2011 sezonunda aldı, bu kadar yüksek puan almaları inandırıcı değil, o sezon tekrar araştırılsın trabzonspor şikeci çıkmazsa ne olayım. Bu iftiraları dikkat dağıtmak için yapıyorlar , çünkü durdukları an tüm gerçekler ortaya serilecek ondan korkuyorlar. O yüzden biz fenerliler kenetlenip 2010 - 2011 sezonun tekrar araştırılması için uğraşmalıyız , trabzonspor şike yapmasına rağmen o sezon şampiyon olamadı gerçek bu.

yanıt3
yanıt1
FANATİK FENERLİYE CEVAP:

2005-2006 da araştırılmalı derinlemesine. Sergen''in topu alıp geriye dönmesi, Cordobanın degajının Sabrinin önüne düşüp Gs nin gol atarak şampiyon olması, gs nin denizliye verdiği teşvik primleri. . . Sadece 2010-2011 değil. 2010 yılında Bursa şampiyon olduğunda bile tüm takımlar Bursa''ya yatmıştı. Ciddi hakem hataları vardı. Fenere kurulan kumpas yüzünden Fener hem mali olarak hem de manevi olarak çökertildi. Gs yükseltildi. Fener hepsinden öndeydi mali olarak. Bütün oyuncularımızı sattık kumpas yüzünden

yanıt2
yanıt1
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title