Haberler

Trabzonspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Yusuf, Waris, Yatabare, Belkalem ve Medjani ile ağır sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz ve Özer Hurmacı katılmadı. Sakatlıkları devam eden Mustafa Yumlu ve Aykut Demir salonda çalışırken; Oscar Cardozo, Bosingwa ve Fatih Öztürk ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

HALİLHODZİC FENERBAHÇEYİ KONUŞTU

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, antrenman öncesi oyuncularıyla dün olduğu gibi bugün de sahada bir araya gelerek Fenerbahçe'yi konuştu. Konuşmasının tamamını sarı-lacivertli takım ile oynayacakları maça ayıran Boşnak çalıştırıcı, hırslı ve savaşçı bir kimlikle oynamaları gerektiğini anlattı. Sarı-lacivertli takımın hırslı ve çok koşan bir ekip olduğuna dikkat çeken Halilhodzic, "Onlardan daha çok koşmalıyız ve daha çok istemeliyiz" dedi.

Yapılan toplantının ardından sakat olan oyuncular kendilerine uygulanan antrenman programını çalışmak için takımdan ayrılırken, diğer futbolcular da kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanda yüklemelere başlayan Oscar Cardozo ve Bosingwa'nın Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacakları ise maç günü netlik kazanacak. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Mustafa Yumlu'nun ise Fenerbahçe maçında oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtiliyor.

MİLLİ MAÇLAR HALİLHODZİC'İ SIKINTIYA SOKTU

Yeni bir ekip olmanın sancılarını yaşayan Trabzonspor, Fenerbahçe karşılaşmasının milli maçlara denk gelmesi nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşıyor. Milli takım kamplarından önceki gün dönen Avraam Papadopoulos ve Kevin Constant takımla birlikte çalışmalara başlarken; Onur, Yusuf, Belkalem, Medjani, Yatabare ve Waris'in yarın takımla birlikte olması bekleniyor. Fenerbahçe maçına 2 gün gibi kısa bir sürede milli takım kamplarından dönecek oyuncularını hazırlamaya çalışacak olan Vahid Halilhodzic'i sakat oyuncuların çokluğu da düşündürüyor.

Öte yandan Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarından itibaren basına ve taraftara kapalı olarak sürdürecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title