Haberler

    Trabzonspor'dan Olcan Açıklaması

    Köksal Güney, oyuncuları Olcan Adın ile sezon sonunda sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceklerini söyledi.

    Güney, yaptığı açıklamada, gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek Olcan'ın başka bir kulübe gitmesi gibi bir durumunun olmadığını belirtti.

    Olcan Adın'ın sözleşmeli oyuncuları olduğunu ifade eden Güney, "Bu futbolcunun 1 yıl daha sözleşmesi var. Sezon sonunda oturup sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceğiz. Biz istemeden hiçbir kulübe gidemez" dedi.

    Tek düşüncelerinin Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek olduğunu vurgulayan Güney, "Gaziantepspor'u yenerek iddiamızı sürdürdük. Bu yolda emin adımlarla gidiyoruz. Ligde 3 maçımız ve alınacak 9 puan var. Özellikle Sivasspor ile yarışıyoruz. Avrupa'ya gitmenin yolu bizim için 4. olmaktan geçiyor. Bunun için kaybetmemek zorundayız" diye konuştu.

    Zokora'nın ayrılması


    Güney, gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek Didier Zokora'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini belirterek, "İki taraf da özveride bulundu. Zokora da geleceğe yönelik bir alacak talebinde olmadı. Ona, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Her zaman gözümüzde 'Trabzonsporlu Zokora' olarak kalacaktır" ifadelerini kullandı.

    Futbolda şartların günün birinde ayrılık getirebileceğini kaydeden Güney, "Zokora, Trabzonspor'a hizmet etmiştir, 'Trabzonsporlu Zokora' olarak onu anacağız. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Takıma katkısı olmuştur, Şampiyonlar Ligi'nde deneyimleriyle katkı yapmıştır. Kendisini iyi dileklerle anacağız. Problemsiz bir şekilde ayrıldık. İki tarafın istekleri doğrultusunda gerçekleşti" dedi.

    Özer müjdesi


    Güney, Eskişehirspor maçında sakatlanarak sol uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilen Özer Hurmacı'nın tedavisinin olumlu bir şekilde sürdüğünü söyledi.

    Özer'in sahalardan 2 ile 4 hafta arası uzak kalabileceğini daha önce açıkladıklarını anlatan Güney, "Özer Hurmacı bu hafta takımla çalışmalara başlayacak. Tedavisinde gelişmeler olumlu. Bursa maçında oynamazsa Galatasaray maçında oynama ihtimali yüksek. Çünkü tedaviye olumlu cevap verdi" diye konuştu.

    Gaziantepspor maçında sakatlanan Bosingwa'nın sağ uyluk arka adalesinde 1. derecede yırtık bulunduğunu ifade eden Güney, "Sahalardan 1-2 hafta uzak kalacak. Bursaspor maçında takımda yer alamayacak. Galatasaray maçına yetiştirmeye çalışacağız" dedi.

    Güney, dizinde ödem oluşan Yusuf Erdoğan'ın tedavisinin olumlu sürdüğünü, bu futbolcunun Bursaspor maçında takımda yer alabileceğini sözlerine ekledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Didier Zokora Trabzonspor Olcan Adın Spor Haberler

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Bakmadan Geçme

    Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title