Haberler

    Trabzonspor'dan Erkan Zengin Açıklaması!

    Bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Yakup Aslan, Eskişehirspor'un yıldız futbolcusuyla el sıkıştıkları yönünde çıkan haberlere yanıt verdi.

    Trabzonspor Kulübü İkinci Başkanı YakupAslan, Eskişehirspor forması giyen ErkanZengin'in transferini büyük ölçüde bitirdikleri yönünde çıkan haberleri yalanladı.Milliyet'e konuşan Aslan, gündemlerinde sadece Eskişehirspor maçının olduğunu belirtirken, "Önceki sezonlarda bazı İstanbul kulüplerinin bir takımla maç yapacakları günün arifesinde o takımın futbolcusu ile ilgili transfer söylentileri çıkararak moral ve motivasyon bozma taktikleri uyguladıklarına hepimiz şahit olduk. Yönetim olarak bu tür oyunları ahlak dışı görüyoruz. İki gün sonra karşılaşacağımız bir takımın futbolcusu için bu tür söylentileri çıkarmak bizim tarzımız değildir." dedi. Erkan Zengin'in transferinin gündemlerine gelmediğini anlatan Aslan, şöyle devam etti: "Ancak hocamızın bir isteği olursa devre arasında önce kulübü ile sonra da kendisi ile görüşürüz." Öte yandan takımın başarılı savunma oyuncusu Avraam Papadopoulos da Trabzonspor’dan ayrılacağı iddialarını kesin bir dille yalanladı. Bordo-mavili takımda mutlu olduğunu kaydeden Yunan stoper, “Trabzon’a ve takım arkadaşlarıma uyum sağladım. Trabzon’da olmaktan dolayı mutluyum ve burada uzun süre futbol oynamak istiyorum. Takımdan ayrılacağım yönünde çıkan haberler beni üzdü” dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Eskişehirspor Erkan Zengin Yakup Aslan Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title