Haberler

    Trabzonspor-Beşiktaş Maçının Özeti ve Golleri İzle

    Süper Lig’in 18. hafta maçında Trabzonspor ile Beşiktaş maçının özetini ve gollerini izle. Maçın özetini 22.00 'de Europsport.com Türkiye'den izleyebilirsiniz.

    Trabzonspor- Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor! Trabzonspor- Beşiktaş maçını canlı olarak takip etmek için Eurosport.com Türkiye'yi takip edin.

    LİG TV'nin yayınlayacağı Trabzonspor- Beşiktaş maçının canlı anlatımı Eurosport.com Türkiye'de olacak.

    Süper Lig dün oynanan Kasımpaşa Karabükspor maçı ile start aldı. Süper Lig'de heyecan Trabzonspor Beşiktaş maçı ile devam edecek. Ligde 7.sırada bulunan Trabzonspor evinde rakiplerine korku salıyor. Güçlü rakibi Beşiktaş'ı Trabzon Avni Aker Stadı'nda misafir edecek olan Trabzonspor'da tek hedef galibiyet. Trabzonspor ligde sadece 2 puan önünde 4.sırada yer alan Beşiktaş karşısında alacağı galibiyet ile Siyah Beyazlı ekibin önüne geçmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş maçı öncesi Karadeniz ekibinde eksikler var. Kart cezalısı Colman ve antremanda sakatlanan Bamba Trabzonspor Beşiktaş mücadelesinde takımda yerlerini alamayacaklar.

    Beşiktaş cephesinde de hedef Trabzonspor deplasmanında puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Kasımpaşa Beşiktaş maçını ısrarlı itirazları sonucunda tekrar ettirmeyi başaran Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında alacağı iyi skor ile zirve yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe'yi takibini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş Trabzonspor deplasmanında sahaya 2 futbolcusundan yoksun çıkacak. Beşiktaş'ın savunmasının kilit isimleri Escude ve Sivok Trabzonspor deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak oyuncular.

    Süper Lig'in 2.yarısının ilk büyük kapışmasının hakemi Yunus Yıldırım. Trabzon Avni Aker Stadı'ndaki müsabaha 19:00 da başlayacak. Karşılaşma Lig Tv ekranlarından yayınlanacak.

    Tolga ilk kez rakip

    Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi, siyah-beyazlı takımın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin için ayrı bir anlam taşıyor.

    Milli kaleci, altyapısından yetiştiği ve yıllarca kaptanlığını yaptığı Trabzonspor'a karşı, Hüseyin Avni Aker Stadı'na ilk kez rakip olarak çıkacak.

    “İyi bir başlangıç istiyoruz”

    Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Arslan: Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyetle iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımımızın maça konsantrasyonu tam. İnşallah galip gelecek skoru elde edeceğiz.

    Ahmet Nur Çebi: Kazanmak istiyoruz

    Trabzonspor'un kendi evinde oynayacak olmasının avantaj olduğunu belirten Çebi, "Beşiktaş olarak ikinci devreye çok iyi başlama arzumuz var. İyi olan kazansın demek klasik bir sözdür ama Beşiktaş'ın kazanmasını arzu ediyorum" dedi.

    Ligde istedikleri sırada bulunmadıklarını dile getiren Çebi, "Beşiktaş sezonun ikinci yarısında şampiyon olmak için oynayacak. Sonuç olarak Fenerbahçe ile aramızda çok puan farkı var ancak bunlar müsabakadır, kaybettiğimiz gibi kazanmasını da bileceğiz. Farkın kapanması matematiksel olarak mümkün ve fark kapanacaktır" ifadelerini kullandı.

    Başlama saati: 19.00

    Yayın: Lig TV

    Stat: Avni Aker

    Muhtemel 11’ler

    Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Kadir Keleş, Olcan, Malouda, Zokara, Yusuf, Adrian, Emre Güral.

    Beşiktaş: Tolga, Ersan, Franco, Motta, Atiba, Veli, Oğuzhan Fernandes, Olcay, Gökhan, Almeida

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title