Haberler

    Trabzonspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

    Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Pazartesi günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay  yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan Esteban Alvarado,  Mustafa Akbaş ve Burak Yılmaz'ın yanı sıra soğuk algınlığı yaşayan ve tedbir amaçlı dinlendirilen Yusuf  Yazıcı katılmadı, Abdurrahim Dursun ise takımdan ayrı çalıştı. Tedavileri tamamlanan Fabian Castillo ile Jose Sosa da takımla  çalışmalara başladı.
    Bordo mavili takımda sakatlığı bulunan Castillo takımla çalışmalara başlarken antrenmanı tamamlayamadı. Bir süre takımla çalışan oyuncu daha sonra ağrı hissettiği için antrenmanı tamamlamadan ayrıldı.
    Antrenmanda, pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç  yapıldı. Portekizli oyuncu Pereria çift kale maçta attığı 5 golle dikkat çekti.
    Trabzon'a gelen kulüp başkanı Muharrem Usta ve beraberindeki yönetim  kurulu üyeleri de antrenmanı izledi.
    Bordo-mavililer, yarın yapacakları idmanla Beşiktaş maçının  hazırlıklarına devam edecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Akbaş Rıza Çalımbay Burak Yılmaz Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title