Haberler

Toroslar Belediyesi Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası Dostlukla Sonuçlandı

Güncelleme:

Toroslar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası'nda dostluk ve rekabet bir araya geldi. Kadınlar ve Mix kategorilerinde gerçekleşen turnuvaya 120 kişi katıldı ve final müsabakaları büyük ilgi gördü. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuvaya katılan ve dereceye giren takımları tebrik ederek, spora verdikleri önemi vurguladı.

Toroslar Belediyesinin, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 'Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası'nda dostluk kazandı.

Kadınlar ve Mix kategorilerinde gerçekleşen ve 12 yaş üstü 120 kişinin katıldığı turnuva, Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksinde yapıldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın final müsabakalarını takip eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a, çocuklar ve gençler de sevgi gösterilerinde bulundu. Müsabakaların ardından turnuva ödül töreni ile son buldu. Başkan Yılmaz, turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları tebrik ederek, Toroslar Belediyesi olarak spora son derece önem verdiklerini söyledi.

Toroslar'da 7'den 70'e herkesi sportif faaliyetlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz, "30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında mahalleler arası düzenlediğimiz voleybol turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Toroslar Belediyesi olarak sporu son derece önemsiyoruz. Spor kurslarımız bünyesinde, ilçemizdeki tesislerimizde 23 ayrı branşta eğitimler veriyoruz. Yaz boyunca çocuklarımız, gençlerimiz olimpik yüzme havuzumuzda yüzme kursumuza geldiler. Tenis kursumuz da devam ediyor. Voleybol, tek başına yapılan bir spor değil. Bir takım oyunu. Turnuvamızda değişik yaşlardan katılımcıların olması da çok güzel. Bu turnuvaya katılan herkesi tebrik ediyorum. Bu vesileyle başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasında can veren, kan veren, ter döken tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Bugün aynı şey olsa gözümüzü kırpmadan hep beraber aynı mücadeleyi veririz. Bizim en önemli özelliğimiz, teşkilatçılığımız. Dar ve zor zamanlarda, bayrağımız, vatanımız ve milletimiz söz konusu olduğunda her şeyi bir tarafa bırakıp vatan savunması yaparız. Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından protokol üyeleri ile birlikte dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Toroslar Belediyesi Atsız Afşın Yılmaz Voleybol Belediye Spor Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title