Haberler

Tolga Zengin'den Şaşırtan Talep

Güncelleme:

Beşiktaş'la yolları ayrılan doktor Ertuğrul Karanlık, "Tolga Zengin, sakatlığının daha ciddi yazılmasını istedi. Olanı yazarım dedim. Aramız bu yüzden açıldı." ifadesini kullandı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta görev yaptığı toplam 6 yıl hakkında değerlendirmede bulunan doktor Ertuğrul Karanlık, Sarı-Lacivertliler'de özellikle 'Şike Soruşturması' sürecinde yaşadıklarından Moussa Sow olayına; Kara Kartal'da ise takım içindeki oyuncularla arasındaki sorunlar ile geleceği hakkında Fanatik gazetesine açıklamalarda bulundu.

İşte Karanlık'ın sözleri:

"DENİZLİ FACİASINDAN ETKİLENDİM"

" Fenerbahçe, 2004'te Daum'un yönetiminde Almanya'da çalıştığım Whangarei'yle dostluk maçı yapmıştı. Onunla orada tanıştık. 2006'da beni Belek kampına çağırdı. Fenerbahçe'yle kamp geçirdim. O dönem kadroda Rüştü, Alex, Servet Çetin, Aurelio gibi isimler vardı. Bana, "2006 Dünya Kupası sonrasında Fenerbahçe'de çalışmaya başlayacaksın." dedi. Denizli faciası olunca Fenerbahçe'ye gitmem iptal oldu. Daum istifa etti. Bunun sonrasında 1 yıllığına Yeni Zelanda'ya gittim. Daum da bana, "Git orayı da gör, ben seni yine çağıracağım." dedi. Ardından Dubai'deki Amerikan Hastanesi'nden teklif geldi oraya gittim. Sonra Abu Dhabi'ye geçtim. Orada mutlu olmadım. Zürih'e gittim. 2009'da Daum'un Fenerbahçe'yle anlaştığını öğrendim. Sonra beni aradı, gelmemi istedi. Fenerbahçe kariyerim öyle başladı."

"TOPUK YAYLASI'NDA AĞLADIM"

"Daum'la yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe'deki görevime devam ettim. Takımın başına Aykut Kocaman geldi. Fenerbahçe'yle 3 yıl anlaşma yaptım, imzalamadan ABD'ye gittim. İdari Menacer Hasan Çetinkaya beni arayıp yolları ayırdıklarını söyledi. Aykut Kocaman'ı aradım telefonlarıma çıkmadı. Fenerbahçe, 4 ay paramı vermedi. Şike olayı zamanında Fenerbahçe'deydim. 1 maçı rahat kazandığımızı hatırlamıyorum. Şike olayı ortaya çıkınca Topuk Yaylası'nda ağlamıştım. Moussa Sow olayı 4 ay sonra ortaya çıktı. Alman Hastanesi'nin Başhekimi, Sow'un formsuzluğunu bana bağladı. Ben hiçbir zaman Sow sakat demedim. Futbol oynayamaz demedim. Eğer böyle bir şey deseydim zaten bu durumdan dolayı cezalandırılırdım. Sow'la hâlâ görüşüyorum. Eğer böyle bir durum olsa benimle konuşmazdı."

"ÖNDER ÖZEN'İN ADAMI DEĞİLİM"

"Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bir hastanede başhekim oldum. Sonra Önder Özen geldi ve bana bir teklif sundu. Kendisini fazla tanımıyordum. Fenerbahçe'de görev yaparken sadece bir iki kere selam vermişliğim vardı. Onun adamı falan değilim. Beşiktaş'ta kontrat süresi umrumda değildi, bakmadan imza attım. Beşiktaş'ta 2 yıl çalıştım 1 kere maaşım yattı mı diye bakmadım. İstediğim ilaçları bulamadılar, 27 bin Euro'ya gittim ben aldım. Futbolcuyu tedavi etmek için parayı kendi cebimden verdim. Sonra parayı kulüpten taksitle aldım."

"GALATASARAYLI OYUNCULARA BAKTIM"

"Dana kanı diye adlandırılan ilaç, felçli insanların tedavisi için kullanılıyor. Ben cerrah değilim. Benim uzmanlığım ameliyatsız tedaviydi. 6 yıl Türkiye'de çalıştım 1 kez bile zaman vermedim. Bunlar insan, makine değil. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un oyuncularına da baktım. Galatasaray'dan 3 oyuncunun tedavisini ben yaptım. Bu takımların basketbol ve voleybol oyuncularına da baktım."

TOLGA'DAN ŞOK TALEP

"Jose Sosa bana, 'Ben Bayern Münih'te oynadım. Almanya'daki doktorlarla aynı seviyedesin.' dedi. Dizinin iç yan bağları koptu. 4 hafta sonra oynattım. Sivok, kendisine Dubai'de rehabilitasyon yapılmasını istiyordu. Buna gerekçe olarak bu ülkenin sıcak olmasını gösterdi. Ben de "Afrikaya git o zaman" dedim. İzin vermedim. Sivok, sonra beni şikayet etti. Tolga Zengin, omzundaki sakatlık sebebiyle sakatlığının daha ciddi yazılmasını istedi. Ben de olanı yazarım dedim. Aramız açıldı. Omzuyla ilgili bana küstü, gitti milli takımdan birine (Sarper Çetinkaya) göründü sonra geldi yine bana tedavi oldu. Dizindeki sorunu yine ben tedavi ettim. Ben sertim. Oyuncuya, yöneticiye boyun eğmem. Veli de şikayet etmiş olabilir. Beni dinlemeyip ameliyat oldu."

"YÖNETİCİLER SALONDA ÇALIŞIYORDU"

"Oyunculara ofisimde kahve içmeyi yasakladım. Telefonla oynamalarına da izin vermedim. İlk geldiğimde tercümanı, idarecisi salonda oyuncularla beraber çalışıyordu. Ben gidip Önder Özen ve Slaven Bilic'e durumu şikayet ettim. Burası profesyonel kulüp dedim. Sonra yasaklandı bu durum."

"ABD'YLE ÇALIŞMAMA İZİN VERİLMEDİ"

"Liverpool ile şubat ayında oynadığımız UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde Brendan Rodgers'ın isteği sonrasında bu menacerle görüştüm. Bana Liverpool'a transfer olmam konusunda teklifte bulundu. Ancak sonradan başka bir isimle anlaştılar. Beşiktaş'ta görev yaparken Jermaine Jones aracılığıyla Amerika Birleşik Devletleri'nden de teklif aldım. Bu durumu Ahmet Nur Çebi'ye ilettim. İki takımda beraber görev yapmama izin vermedi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertuğrul Karanlık Tolga Zengin Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

13 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Mayıs burç yorumları Burhan Kuzu kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi! Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Doğruluk mu cesaret mi soruları! DC soruları! Farklı, ilginç, değişik doğruluk mu cesaretlik mi sorularına örnekler Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı SON DAKİKA 2024? Öğrenmek için TIKLAYINIZ Filistin BM üyesi mi, BM'ye üye oldu mu? Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500

Yorumlar (4)

...:

Ben bir şey anlamadım reklam arasımı verildi. Film fragmanı gibi. Fitreyi bu abiye vermek istiyorum.

6
0
yanıtYanıtla
BABA MERABA:

adam deyip güveniyosun işini eşini bırakıp deplasmana , cebindeki parayı bırakıp stada gidiyorsun sonuç al işte

3
0
yanıtYanıtla
Rahm Tak:

ayrılınca mı konusuyorsun dansöz

2
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Eee sonuç ?? Hacı sen ne anlatmaya çalışıyorsun hiçbir şey anlamadım ki ben. .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title