Haberler

Tokat'ta Galatasaray Heyecanı Başladı

Güncelleme:

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Galatasaray'a karşı önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Galatasaray maçına hazırız." dedi.

Tokat spor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray'a karşı önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Galatasaray maçına yönetim, futbolcu, teknik kadro ve il olarak hazırız" dedi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada gruplara kalan 8 ekipten sadece Tokat spor'un 2. Lig takımı olduğunu hatırlattı. Grupta çarşamba günü Galatasaray ile zorlu bir maç yapacaklarını dile getiren Demir, "Galatasaray ile Tokat'ta oynamak çok ayrı bir duygu, çok ayrı bir heyecan. Galatasaray Kulübünün bize gösterdiği misafirperverliğin, yardımseverliğin en güzel örneğini, Anadolu insanına has olan bu hoşgörüyle, misafirperverlikle Galatasaray'a yansıtmaya çalışacağız" diye konuştu.

Cengiz Demir, şunları söyledi:

"Özellikle Galatasaray Kulübü yöneticisi Emir Sarıgül'e bize bilet noktasındaki jestinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz Galatasaray'ı, Tokat kebabımızla, el baskısı sofra bezlerimizle, masa örtülerimizle, yazmalarımızla, hediyelerimizle karşılayacağız. Türk Telekom Arena'da başlayan dostluğumuz, burada devam edecek. Bu dostluğumuzun Galatasaray ile diğer bütün kulüplerle ama özellikle Galatasaray ile ölümsüz olması anlamında birtakım çalışmalar yapıyoruz."

Tokat'ta Galatasaray maçının heyecanın başladığını belirten Demir, şunları kaydetti:

"Galatasaray maçına yönetim, futbolcu, teknik kadro ve il olarak hazırız. Biz bütün takımlarımıza elimizden gelen her türlü misafirperverliği göstermeye çalışıyoruz, gösteriyoruz da. Karınca kararınca hediyelerimizi de veriyoruz. Sonuçta spor, dostluk, barış ve kardeşlikse ki maksat odur zaten. Sonuç hiç önemli değil. Biz bütün spor kulüpleriyle dostuz, arkadaşız. Biz her gelen spor kulübünü karşılıyoruz. Bir dertleri, sıkıntıları var mı, yapmamız gereken şeyler var mı, o süreçte yardımcı olmaya çalışıyoruz. Özellikle bu, Galatasaray olunca, doğal olarak o heyecanı da yaşıyoruz. Tokat olarak biz hazır olduğumuza inanıyoruz."

Tokatspor'un, Tokat'ın en iyi turizm elçisi olduğunu vurgulayan Demir, "Tokat, bir ayı aşkın süredir, Türkiye gündeminde. Şehrimizin reklamını yapıyoruz, büyük bütçelerle yaptıracağımız reklamını bedava yapıyoruz" dedi.

- Fenerbahçe'yi konuk etmişti

Türkiye Kupası'nda tarihinde 3. kez gruplarda mücadele eden Tokatspor, "3 büyükler"den Fenerbahçe'yi 2008-2009 sezonunda Türkiye Kupası D Grubu'nda 11 Ocak 2009'da Tokat'ta konuk etmişti. Tokat temsilcisi, bu maçta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmuştu.

Fenerbahçe'nin ardından "3 büyükler"den Galatasaray'ı konuk edecek Tokat'ta, maç öncesi heyecan dorukta. Kentin işlek caddeleri, maç öncesi Tokatspor bayraklarıyla süslendi. Maçın oynanacağı Gaziosmanpaşa Stadyumunda son hazırlıklar yapılıyor.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Cengiz Demir Galatasaray Tokat Spor Haberler

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Mehmet Şimşek canlı yayında yanıtladı

Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Mehmet Şimşek canlı yayında yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title