Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor'un Yeni Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş Oldu

PTT 1. Lig’de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Salih Yorulmaz’ın istifasından sonra boşalan teknik direktörlük görevine Ali Nail Durmuş’u getirdi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Salih Yorulmaz'ın istifasından sonra boşalan teknik direktörlük görevine Ali Nail Durmuş'u getirdi.

Futbolculuk yıllarında Bursaspor ve Fenerbahçe ile tanınan Ali Nail Durmuş, sonuç ne olursa olsun sahada teslim olmayacak bir TKİ Tavşanlı Linyitspor izleteceklerini söyledi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, Ali Nail Durmuş dönemi resmen başladı. Kulüp tesislerine gelen Durmuş ve yardımcıları TKİ Tavşanlı Linyitspor yönetimiyle 1,5 yıllık anlaşmaya imza attı. Başkan Osman Turan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde açıklama yapan Durmuş, teknik adamlık kariyerinde şimdiye kadarki en üst klasmanda mücadele edeceğini belirterek, "PTT 1. Lig'i yakından takip ediyordum. TKİ Tavşanlı Linyitspor'un başarısı için tüm sıkıntılara göğüs gererek çalışacağız" dedi.

"TEKRAR KÜTAHYA'DA OLMAKTAN MUTLUYUM"

2004-2005 sezonunda Kütahyaspor'u çalıştırdığını hatırlatan Durmuş, "O dönemde hırçın ve agresif olduğum için takımdan ayrıldım. Sahada kazanmaktan başka bir şey düşünmem. Oyuncularım istediğimi vermediğinde hırçınlaşabiliyorum. Fakat o yılların üzerinden uzun zaman geçti. Kütahyaspor dönemimde takımı kuran bendim ve lideri sadece 3 puan gerisinden takip ediyorduk. Bugün yönetici arkadaşlarla hala diyaloglarımız devam ediyor. Tekrar Kütahya'da olmaktan mutluyum" diye konuştu.

"KOŞAN VE MÜCADELE EDEN BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ"

Durmuş, ilk hedeflerinin sahada koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmak olduğunu vurgulayarak, "Transfer konusunda bazı futbolcuların üzerinde düşünüyoruz. Bizim şu anki durumumuz belli. Maddi açıdan bizi zorlamayacak fakat bu takımı bir basamak olarak görüp forması için savaşacak futbolcular var. Onları takıma kazandırabilirsek başarılı olacağımıza inanıyorum. İkinci yarıda zorlu bir dönem bizi bekliyor. Sonuç ne olursa olsun, taraftarımız koşan, mücadele eden, teslim olmayan bir TKİ Tavşanlı Linyitspor izleyecek. Bizlere destek olmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

İmza töreninin ardından futbolcularla bir araya gelen Ali Nail Durmuş, ikinci yarı hazırlıklarına start verdi. TKİ Tavşanlı Linyitspor, izinde olan bazı futbolcuların da takıma katılmasıyla yarın ikinci yarı hazırlıklarına tam kadro başlayacak.

Öte yandan, kısa bir değerlendirme yapan kulüp başkanı Osman Turan, zor günler geçirdiklerini vurgulayarak, yeni teknik direktör Ali Nail Durmuş'a teşekkür edip, başarılar diledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Bursaspor Kütahya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title