Haberler

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa haberleri yalanlandı

Güncelleme:

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak Atatürk poster ve t-shirtlerine izin verilmemesi nedeniyle iptal edilen Süper Kupa krizinin ardından istifa edeceği iddiaları yalanlandı.

Suudi Arabistan'ın Başkenti Riyad'daki Süper Kupa maçı iptal edildi. Suudi Arabistanlı yetkililerin takımların Atatürk t-shirt'ü ve pankartına izin vermemesi üzerine Galatasaray ve Fenerbahçe sahaya çıkmadı. Yaşanan kriz sonrası dev final iptal olurken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifasını hazırladığı kulislerde yayılınca, bu konuda bir açıklama geldi. TFF yetkilileri iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

TFF YETKİLİLERİ İDDİALARI YALANLADI

TFF yetkilileri, Mehmet Büyükekşi'nin istifa haberlerini yalanladı ve bunun asılsız olduğunu söylediler. Daha sonra Mehmet Büyükekşi'nin odasına çekildiği ve rahatsızlandığı öğrenildi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa haberleri yalanlandı

SAĞLIK DURUMU İYİ

Otele ambulans gelip sağlık ekipleri kontrol için Büyükekşi'nin yanına giderken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin sağlık durumunun gayet iyi olduğu açıklandı.

TAKIMLARIMIZ YURDA DÖNDÜ

Süper Kupa'nın iptal edilmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi Türkiye'ye doğru yola çıkarken takımlar Türkiye'ye geldi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa haberleri yalanlandı

TARAFTARLAR AKIN ETTİ

Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak olan Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçağı beklemek için çok sayıda Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftar, havalimanına akın etti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa haberleri yalanlandı

"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ"

Sabaha karşı 06.00'da iniş yapması planlanan kafileyi bekleyen taraftarlar, 'Türkiye' ve 'Mustafa Kemal Atatürk' tezahüratlarıyla takımlarını bekledi. İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapan Galatasaray kafilesini yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. Ellerinde bayraklarla teknik direktör Okan Buruk ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde tezahüratlarda bulundular. Ayrıca taraftarlar takımlarını beklerken andımızı da okudular.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa haberleri yalanlandı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa haberleri yalanlandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Büyükekşi Suudi Arabistan Süper Kupa Futbol Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

HASAN ÖNGÜN:

Oyun içinde oyun var. Suudları dünya alem biliyor heykele, görsele karşı olduklarını. Yenimi çıktı seremonide yapacaklarınız. Uefayada böyle çıkın adamsınız diye alkışlayayım. İpiniz kimin elinde de son dakika sahadan çekildiniz

161
240
yanıtYanıtla
Anıl Köker:

Ronaldo için kanun değiştiren devletten mi bahsediyorsun?

yanıt200
yanıt34
ahmey bulut:

Hasan arabistanın kapıları acık sana gidebilirsin

yanıt163
yanıt51
Unal Kula:

Neden atatürk birilerinin zoruna gidiyor. Acaba atatürk yıllar önce zorlarına gide lerin ebelerine bisey mi yaptı ki

162
71
yanıtYanıtla
Onur Yener:

İstifa etmesi gereken maçın Suudi Arabistan'da oynanmasını isteyen Fenerbahçe başkanı Ali Koç... Atatürkçülük bunların tekelinde olacak kadar ucuz birşey değil, Atatürk'ün adını siyasi şovunuza alet edemezsiniz...

76
106
yanıtYanıtla
Ertan Demirel:

Cok dogru ali koc defolup gitmeli

yanıt21
yanıt55
Mehmet Vatandaş:

Her yerde Ali Koç aleyhine yazmışsın sana bir şeyler yapmış galiba maçın orada oynanmasını isteyen tff dir

yanıt64
yanıt22
Onur Yener:

Doğruları her yerde yazarım...

yanıt9
yanıt17
sade vatandaş:

zaten istifa edemez ancak affını istiyebilir

129
15
yanıtYanıtla
Halil Bağır:

Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir. Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

78
27
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title