Haberler

Terim'den 'Psikopat' Tedavisi

Galatasaray'ın sezon başında sürpriz bir şekilde kadrosuna kattığı üç Trabzonspor'lu oyuncudan biri olan Engin Baytar, Gaziantepspor maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Galatasaray'ın sezon başında sürpriz bir şekilde kadrosuna kattığı üç Trabzonspor'lu oyuncudan biri olan Engin Baytar, Gaziantepspor maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sahada kaldığı 78 dakika boyunca etkili bir oyun ortaya koyan başarılı oyuncu, Johan Elmander'e attırdığı goldeki kararlılığıyla da yeteneklerini gözler önüne serdi.

Maç sonunda teknik direktör Fatih Terim'in övgüler yağdırdığı Engin Baytar, kendi açıklamasında aynı şekilde Terim'e destek oldu. Değişimindeki Terim - Şenol Güneş kıyaslaması üzerine konuşan Baytar, "Teknik direktör farkı demek istemiyorum ama Fatih Terim bana yardımcı oluyor" şeklinde açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu

11'DE SIFIR

Sezon başından bu yana 'disiplin' sorunu ile gündeme gelen Engin'in ilginç bir istatistiği dikkatlerden kaçmıyor. Her maçta 'patlayacak bomba' şeklinde bakılan başarılı oyuncu son 11 lig maçında sarı kart dahi görmedi. En son 26 Kasım'da Sivasspor ile oynanan mücadelede kırmızı kart ile cezalandırılan Engin, sarı-kırmızılı forma ile toplamda ise yalnızca 2 sarı kart gördü

'FEDAKARLIK YAPARIM'

Engin, Maç sonunda yaptığı açıklamada kaburgasında olan ağrıya rağmen sahada kaldığını söyledi. Şampiyonluk için herkesin fedakarlık yapması gerektiğini kaydeden oyuncu, 'Eski Trabzonsporlu' futbolcular olarak geçen sezon kaçırdıkları şampiyonluğa bu sezon uzanmak istediklerini belirtti. Sarı-kırmızılı forma ile ligde bu sezon 20 maçta sahne alan Engin Baytar 2 gol atarken 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

Kariyerinin en parlak günlerini Galatasaray forması altında geçiren Engin Baytar, kısa bir süre Galatasaray Dergisi'ne verdiği röportajda da Trabzonspor'a göndermede bulunarak, "Galatasaray'a gelebilmek adına büyük başarılara imza atan bir takımda yer aldım. Ancak sıkıntı hiçbir zaman benden yana değildi. Nihayetinde sadece ben ayrılmadım, giden çok arkadaşımız oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Engin Baytar Trabzonspor Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title