Haberler

T. Konyaspor-Galatasaray Maçında Küfür Eden Muhabir Maça Damga Vurdu

Güncelleme:

Torku Konyaspor-Galatasaray karşılaşmasında Melo'ya küfür ederken ekrana yansıyan foto muhabiri, taraftarların tepkisini çekti.

Son şampiyon Galatasaray, deplasmanda Torku Konyaspor'u 4-1 mağlup ederken, saha dışında yaşanan bir olay geceye damgasını vurdu. Karşılaşmada görev yapan foto muhabiri, karşılaşmanın 74. dakikasında Melo'ya küfür ederken ekranlara yansıdı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bu olay, taraftarların büyük tepkisini çekerken sinirleri yatıştıran haber ise Galatasaray Medya ve İletişim Direktörü İskender Baydar'dan geldi. Baydar, Türkiye Spor Yazarları Derneği ile görüşmeleri sürdürdüklerini belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"Konyaspor maçında Melo'ya küfür eden foto muhabiri hakkında gereğinin yapılması için harekete geçildi, kimsenin endişesi olmasın."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor İskender Baydar Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (24)

Hesap KitapMobil-IOS:

Melo bu ülkedeki en terbiyeli adam aslında. Ama yabancı olduğu için kızıyoruz ona. Biz yabancılardan daha ahlaksızca ve terbiyesizce hareket ediyoruz.

20
29
yanıtYanıtla
hüseyin:

herkesi melodan daha terbiyesiz görmek yuh yani yuh!bir de bunu beğenennlere yuh!

yanıt3
yanıt1
turkMobil-ANDROID:

kim bilir ne dediki karşılık verdi iyi yapmış

17
30
yanıtYanıtla
Kemal:

melo senin . . . . . . . . . . . . . . . ?

yanıt15
yanıt10
bjk:

peki melo nun federasyona türk oyuncalara herkese ettiği küfürler ne olacak. o zaman da bu melo yu şikayet ettini mi ve gereğini yaptınız mı

19
15
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Melo adam gibi adam. .

6
25
yanıtYanıtla
dadas_25:

Canlı yayında benimde dikkatimi çekti. Ee her zaman o mu edecek onada edecek biri çıkacak elbet. Ağzına sağlık gazeteci(!)

18
10
yanıtYanıtla
TAYYARE:

TÜRKİYE YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN PİSLİK OYUNCU. ALLAH FENERİ EMREDEN KURTARDI. İNŞALLAH CİNCONDA KURTULUR.

17
9
yanıtYanıtla
Abuziitin bogazlikazakMobil-IOS:

Melonun giç sucu yok hep baskalari suclu, Allahtan fenerli degil simdiye idam edilmisti yorumcular tarafindan vah vah vahhh

11
13
yanıtYanıtla
cıvcıv:

fenerli bır muhabır.

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title