Haberler

Stat krizi giderek büyüyor! Ankaragücü-Galatasaray maçı nerede oynanacak?

Güncelleme:

Galatasaray'ın Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi stat krizi yaşanıyor. Normal şartlarda Eryaman Stadyu'munda oynanması beklenen maçın nerede oynanacağı henüz netlik kazanmadı. Maçın hangi stadyumda oynanacağı yarın TFF'nin vereceği kararla belli olacak.

Süper Lig liderliğini haftalar sonra ezeli rakibi Fenerbahçe'den alan Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile kozlarını paylaşacağı maç öncesi stat krizi yaşanıyor.

ERYAMAN'IN ZEMİNİ TARTIŞMA YARATTI

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Eryaman Stadyumu'nun zemininde üst üste oynanan karşılaşmaların ardından bozulmalar oluşmuştu. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, karşılaşmanın başka stadyumda oynanması için TFF'ye başvuruda bulunmuştu.

KARAR YARIN VERİLECEK

Sarı-kırmızılı ekibin başvurusu üzerine Türkiye Futbol Federasyonu çim denetleyicileri, dün Ankara'ya giderek Eryaman Stadyumu'nun zemininde incelemelerde bulundu. Denetleyiciler, zeminle ilgili raporlarını bugün TFF'ye sundu. Raporların incelenmesinin ardından maçın Eryaman Stadyumu'nda oynanıp, oynanmayacağının kararı yarın açıklanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ankaragücü Eryaman Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Fedai-14:

Ne demek tff yarın karar verecek ,oldu olacak Alisamiyene alsınlar maçıda gs hiç üzülmesin ziraat kupasında yaptığınız gibi gs nizi sırça saraylarda muhafaza ediniz...futboldan tff den midemiz bulanır oldu...

22
32
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Isterlerse Kadıköy de de oynarız sıkma canını. Eryaman stadına yabanci değiliz geçen sezon orada şampiyon olduk. Gerçi Kadıköy de de şampiyon olmuştuk :) Bizi yenemiyosunuz sonra gidip başka takımlardan medet umuyorsunuz :)

yanıt43
yanıt17
Seyyar Yorumcu:

Her zamanki gibi işi masa başında bitirip sahaya öyle çıkarak herkese tiyatrosunu seyrettirirler sonra da ALEMDAR gibi trollerini sahaya sürüp internet aleminde hava basarlar.

yanıt9
yanıt14
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

BURASI ANKARA BURADAN ÇIKIŞ YOK, Maç skoru 1-1

12
9
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Kaç kere çıktık bi bilsen :) Malum bi yer var orası için de aynısını diyorlardi. Orasi da kayak merkezi oldu:)

yanıt5
yanıt2
Senrey26:

koca başkentte stat yok yahu akp zihniyetinin cumhuriyeti hazmetmediği ortada. eskiden hem cebeci stadı hemde 19 mayıs stadı vardı. her ülkenin en büyük statları başkentinde olur

10
10
yanıtYanıtla
Serkan Cakmakyapan:

Bugün Galatasaray'ın bu zeminde oynamak futbolcu sağlığı için problem diyen Galatasaray'a dil uzatan Fenerbahçe'li dostlarımız; yarın kupada, aynı sahada tek maç üzerinden oynanacakları Ankaragücü maçı için bakalım o zaman ne diyecekler, merakla bekliyorum...

11
6
yanıtYanıtla
Fedai-14:

BENCE istanbula ali

6
2
yanıtYanıtla
Senrey26:

ankaragücünün yerinde olsam maçı bursaya aldırırım hem bursaspor ile kardeş gibiler, galatasaray için ankaradan daha zor deplasman olur.

6
1
yanıtYanıtla
Oytun Ulu:

Trabzonspor oynarken yeterli, Galatasaray olunca tarla oluyor işte çifte standart örneyi budur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title