Haberler

Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Altınordu'nun ligi olmayan 13 yaş grubu için düzenlediği Sait Altınordu U13 Ligi'nin ilk haftasında oynanan 4 maçta fileler tam 17 kez havalanırken, cumartesi günü futbolseverler birbirinden heyecanlı 4...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Altınordu'nun ligi olmayan 13 yaş grubu için düzenlediği Sait Altınordu U13 Ligi'nin ilk haftasında oynanan 4 maçta fileler tam 17 kez havalanırken, cumartesi günü futbolseverler birbirinden heyecanlı 4 karşılaşma daha izleyecek.

İlk hafta Aydınspor'u 6-2 yenerek liderlik koltuğunu ele geçiren İzmirspor, Turgutluspor ile karşılaşırken, Altay-Göztepe, Altınordu-Manisaspor ve Marmarisspor- Aydınspor maçlarında heyecan zirve yapacak.

Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) Sait Altınordu Yerleşkesi'ndeki maçlar saat 10: 00'da başlayacak ve 16: 00'ya kadar devam edecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aydınspor Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title