Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta ligde düşme hattında olan Tokatspor ile Kocaelispor karşılaşmasından galip ayrılan 1-0'lık skorla Tokatspor oldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligde düşme hattında olan Tokatspor ile Kocaelispor karşılaşmasından galip ayrılan 1-0'lık skorla Tokatspor oldu.

Maç sonrasında Tokatspor'un teknik adam görevini kısa bir süre önce üstlenen Erkan Sözeri, değerlendirmelerde bulundu. Tokatspor Teknik Direktörü Sözeri, maçın zor olacağının bilincinde hazırlanarak sahaya çıktıklarını belirterek, "Kolay gibi gözüken bu maça takıma geldiğim 3 günlük süre içerisinde futbolcu arkadaşlarımı uyardım. Sonuçta rakibimiz genç oyunculardan oluşuyor. Onlarda kendilerini gösterme peşinde. Oyuna baktığımız zaman iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Beklentiler bu maçın çok faklı

kazanılması biran önce gol bulunması idi. Ben taraftarımızdan şunu rica ediyorum oyuncularımız genç, bu stresi kaldırmak kolay değil. Bu maçı unuttuk artık Altay maçına odaklanıyoruz" dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ekrem Albayrak ise genelde Tokatspor'un üstün olmasına rağmen ortada geçen bir maç olduğunu söyledi. Albayrak, "Tokatspor'da almak zorundaydı. Bizimde matematik olarak belki de son şansımızdı. Çünkü Diyarbakıspor'un puanı silinmesi gündemde. Bizde bu ihtimale karşı kendimizi hazır tutuyorduk ama olmadı. Çocuklarımız motive olmakta biraz zorluk çektiler. Sonuçta kaybettiğimiz bir 3 puan. Biz artık gelecek senenin takıma ile ilgili çalışmalara başladık. Gelecek seneyle ilgili

planlamalar yapıyoruz. İnşallah Kocaelispor'u layık olduğu yere getireceğiz. Kocaelispor bu durumlara düşmüş olabilir. Hastayız, evet. Ölümcül bir hastalığa yakalandık ama kurtuluşumuz var. Gerekli müdahaleyi yaparak tekrar Kocaelispor'u layık olduğu yerlere getireceğiz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kocaelispor kaptanı Orhan Alemdar, maçın son dakikalarına kadar iyi mücadele ettiklerini ama gol bulamadıklarını ifade ederek, "Bu maçtan biz puan almayı hedefliyorduk. Arkadaşlarla bütün hafta boyunca öyle çalışmıştık. Maçı koparabilecek pozisyonlarda yakaladık. İlk yarı direkten dönen iki tane pozisyonumuz var. Onları atmış olsaydık yenebilirdik ama olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklide açıklamalarda bulundu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ekrem Albayrak Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title