Haberler

Oğuzhan Özyakup'un güzel sevgilisinin cesur pozları sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın kaptanlarından Oğuzhan Özyakup'un gönlümü kaptırdığı model Skyler Witschge cesur pozlarıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde yeni aşkını açıkça paylaşan Oğuzhan'ın gönderisini model sevgilisi de alıntılamıştı. Sosyal medyada Witschge'ın pozları olay oldu.

Son olarak Melisa Aslı Pamuk ile aşk yaşayan Oğuzhan Özyakup, model Skyler Witschge ile mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Oğuzhan Özyakup'un model sevgilisinin cesur pozları sosyal medyayı salladı

Evlilik hazırlığı yaptığı Melisa Aslı Pamuk'la ayrılan Oğuzhan, doğup büyüdüğü Hollanda'dan bir modelle aşka başladı.

Oğuzhan Özyakup'un model sevgilisinin cesur pozları sosyal medyayı salladı

Oğuzhan, yeni sevgilisiyle başladığı aşkı sosyal medyadan ilan etmişti. Güzel model de Oğuzhan'ın paylaşımını alıntıladı.

Oğuzhan Özyakup'un model sevgilisinin cesur pozları sosyal medyayı salladı

Ünlü moodelin babası da çok tanıdık bir isim. Skyler Witschge, bir dönem dünya futbolunun yakından tanıdığı; Barcelona ve Ajax gibi takımlarda forma giyen Richard Witschge'nin kızı.

Oğuzhan Özyakup'un model sevgilisinin cesur pozları sosyal medyayı salladı

Takipçi sayısı 14 bine ulaşan modelin cesur paylaşımları dikkat çekti. Güzel modelin kısa sürede popülaritesini daha da yükselteceği tahmin ediliyor.

Oğuzhan Özyakup'un güzel sevgilisinin cesur pozları sosyal medyayı salladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Eren İsmail:

Futbolu ile gündeme gelseydi keşke. Milli takımda Orkun Orçun gibi oyuncuları göreceğimizi seni görseydim. Herkez kendi secimini yapıyor iste

10
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title